Ödeme Kısmının Euro, USD vb. farklı ülkelerin para birimine dönüşmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CABBAR.TR tarafından 1 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CABBAR.TR

CABBAR.TR User

Ödeme kısmındaki para biriminin değişmesi çoğu oyuncunun son günlerde yaşadığı başlıca sıkıntılardan birisi ve bu sıkıntı Seafight ın sistemsel bir hatası olmasına rağmen oyunculardan ikamet vb gibi evraklar isteniyor ben Türkiye üzerinden alışveriş yapıyorken ödemeyi neden Almanya yada İngiltere üzerinden ücretlendiriliyor anlamadım. Bu sorun düzeltilmediğinden dolayı birçok oyuncu alışveriş yapmıyor bu durum Seafight'ın zararına olduğu açık ortada ama oyunculara zorluk çıkartılıyor neden benim hatam olmayan bir durum için ikametgah adresimi veriyim ki yanlışmı düşünüyorum.

2. -24-[TDN]

-24-[TDN] User

Aynı sıkıntı bende de var Euro olarak görünüyor her şey Türkiye fiyatlarına göre 2 kat zarar ediyoruz ve 2 aydır alışveriş yapmıyorum bu sorundan dolayı

CABBAR.TR bunu beğendi.
  3. benimde euro oldu uzun süredir hiçbir şey alamıyoruz 2 katı fiyat oluyor

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Seafightın sistemsel hatasımı yoksa ödeme kısmı değişen oyuncuların bot kullanması yada proxy ile oyuna bağlanmasımı bir düşünün bakalım! Ayrıca hesaplara baktığımızda yurtdıışı IP den hesaba girişler görülmektedir madem bu oyuncular Türkiyede yaşıyor nasıl oluyorda IP adresleri yurtdışı.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yapamazsınız tabiki konuyu açan hesaba girişleriniz mevcut.. Gayet doğal ödeme kısmının değişmesi 5 farklı IP den birbirinizin hesabına giriş yapıyorsunuz!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.