Ödeme kısmı fiyat adaletsizliği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ßøZøK.TR tarafından 10 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1-2 ay önce ödeme kısmındaki fiyatlar bazı oyuncularda düştü örneğin bazzı oyuncularda usta vudu paketi 295 tl bende 415 tl bu adaletsizlik ne zaman düzelecek ? bu oyuncu nasıl olsa alışveriş yapıyor diye bu oyuncunun fiyatını yüksek tutalım? mantık bu mu? bunu düzeltmenizi rica ediyorum

2. gözneli

gözneli User

aynen katılıyorum oyundaki bir çok adaletsizlik gibi maalesef para ile oynayanlar arasında bile eşitlik yok demekki oyunun temelinde bir adaletsizlik var en kısa zamanda standart fiyat sistemine geçilmeli item alacaz ama diğerinde ucuz rakamı görünce acaba ucuzlarmı diye erteliyoz yada alırsak niye kazıklandık diye rahatsız oluyoruz bir an önce yetkililerin düzeltme yapması lazım

3. Arkadaslsr sonucta kar odakli bir firma her firma gibi alis veris icin oyuncuları cezbetmek amaciyla boyle bi uygulama mantikli fakat bu uygulamada yuzde 10 yuzde 5 gibi fiyat farki konulabilir ama yuzde 50 gibi hi fark kendimizi kandiriliyo hissi yasatiyo sonucta herkesi ayni malzemeyi aliyo ve ayni sekilde kullaniyo bi an once fiyatlar elden gecirilmeli ve bu aradaki ucurum duzeltilmeli

4. Bende supporta bu konuyla ilgili mesaj atmıştım, alım gücünü deneme amaçlı bir uygulama imiş(!) Bu denemenin benim hesabımda da yapılmasını talep ettiğimde ise olumsuz yanıt aldım... Buyur burdan yak.

5. Eğer böyle bir şey varsa yer yerinden oynar oyunda çünkü kabul edilebilir bir durum değil :(

6. : oyle bir sey yaklasik 3 aydir var kardesim ve bizim alim.gucumuzu degil sabrimizi deniyorlar aceba ne kadar daha alirlar ne zmn birakirlar diye oyunu neden birakin anket doldur diyo tikliyorum ankette acikmiyo acildigigu anda yazacagimi biliyorum ben