ödeme hatası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve LeaWooF tarafından 9 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LeaWooF

LeaWooF User

Merhaba,
    kıyamet balyozu paketi çektim lakin dalgınlığımdan dolayı yanlış hesaptan satın almışım.. Ana hesabıma yüklemek istiyorum, bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. @Bigpatron

2. Selam,

Bu durumu sık sık oyuncularımız yaşamakta, ama ne yazık ki hem forum hem Support olarak yardımcı olamıyoruz. Bir sonrakinde daha dikkatli olmanız dileğiyle,

İyi Oyunlar Dileriz.

3. LeaWooF

LeaWooF User

Sayın janissary, 300 liralık bir satın alma durumundan bahsediyorum, ufak tefek konu için bu güne kadar rahatsızlık ve ya talepte bulunmadım. İlk defa böyle bir dalgınlık yaşadım ve alım gerçekleştirdim, bu konuda lütfen yardım talebimi yeniliyorum. 300 liralık bir ürün 0 açılmış sadece chat olarak kullanılmış bir hesabıma yüklenildi. Yardım talep etmekteyim, miktar az değil nereye başvuruluyorsa başvurayım merkezse merkeze dilekçe oluşturayım.

4. support a açık bir mesaj atın. ama hesaplar arası aktarım olmuyor.

5. LeaWooF

LeaWooF User

Ticket oluşturdum, normal şartlarda az bir miktar olsa uğraşmam ve uğraştırmazdım yetkilileri.. 300 liralık bir yüklemeden bahsediyorum, ilk defa yaşıyorum böyle birşeyi. İlk defa olması ve miktar göz önüne alınarak umarım yardım talebim sonuca ulaşır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.