Ödeme Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Gürteltier tarafından 25 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. paket fiyatlarım euro cinsinden gözüküyor.Tl ye çevirme şansımız varmı?Bu şekilde çok pahalı çünkü.

2. Selam,

Yurt dışında mı oturuyorsunuz?

Saygılarımla.

3. hayır türkiyedeyim

4. Ozaman hesabı satın aldınız. Satın aldığınız ülke neresi? Yani hangi bayrak?

5. hesabı satın almadım 7 yıl önce bir tanıdığımdan aldığımdan beri oynuyorum hesap bayrağı avusturya https://prnt.sc/t63z49 hesap takasın ve verilmesinin yasak olduğunu biliyorum ama 7 yıl önce olmuş bir şey ve hesabın tek kullanıcısı şuanda benim.

6. Hesap paylaşımının yasak olduğunu biliyorsunuz yani? Hesap ödeme kısmınız değişmez. Hesabınızın incelenmesi için gerekli yerlere raporumu hazırlıyorum.

7. Evet şu anda hesap takasının ve satışının yasak olduğunun farkındayım ama dediğim gibi 7 yıl önce bunu bilmiyordum:D bunu da hesaba katarak rapor hazırlarsanız sevinirim.

8. Bağlı olduğunuz Support (Destek Ekibine) yazmanız gerekmekte. Forum üzerinden daha fazla destek sağlayamıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.