Ödeme Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve GaMeS tarafından 2 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GaMeS

GaMeS User

''Selâm

Kredi kartı ile alım yapıldığında otomatik olarak değişir.

Saygılar.'' bigpatron, efendim bende bunu anlatmaya çalışıyorum yanlış mı anlatıyorum anlamadım. kredi kartı veya başka bir ödeme yolu farketmeksizin ödenemiyor alınamıyor bu yüzden değişmiyor çünkü ödeme yapılamıyor yapabileceğimiz bir yol yok kredi kartı da aynı durum. hepsi türkiye üstünden oluyor. kredi kartıyla yapmaktan bahsediyoruz zaten ama dediğim gibi hiçbir ödeme yolu yok çekilmiyor yurt dışı ile napacağımı şaşırdım

çekilebileceği bir yol yok, kredi kartı vesaire. çekilemiyor hiçbir yolu yok hepsi türkiye üstünden türkiye içi çekilemiyor ki bayrağı değiştirebilsin. hiçbir banka, kart vesaire yurt dışından çekilmesine olanak sağlamıyor çekemiyoruz bayrağı değiştirebilmek için, ne yapmam gerek bu durumda

2. GaMeS

GaMeS User

neosurf ile yurt dışında ki arkadaşıma neosurf kartına para yükletip attırabilme seçeneği varmış en basiti nasıl ödeteceğimi ve nasıl konuyu hallediceğimi buldum. ilginiz için teşekkür ederim. konuyu kapatabilirsiniz

3. Dostum bir hesaba 1 kişiden fazla kişi bağlanamaz sözleşmeye göre bu yasak.
    Ve senin dediğin durumda eğer satın alırsa bayrağının değişme imkanı var. Yani hangi ülkeye bağlı ise o bayrak olabilir ve para birimide değişir bu defada kur farkı ülkemizde fazla diye 100 liralık bir şeyi tahminen 150-200 e alırsın.