Ödeme Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve GaMeS tarafından 2 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GaMeS

GaMeS User

Öncelikle efendim zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, merak etmeyin verdiğiniz uyarıları dikkate alarak konuşuyorum sizinle hesap paylaşımının yasak olması da sizin dediklerinizin de farkındayım ve farkında olarak konuşuyorum konuyu, ancak bilmem gerek, demişsiniz ki ''Başka ülkeler neden TL ile alışveriş yapsınlar ki?'' bende bunu diyorum dediğinize göre ülke dışında veyahut ülke dışı biri herhangi birşey çekerse ödeme bayrağı ona göre değişmekte, ancak bu kişi nasıl çekecek TL ile? ülkeye göre banka,kart,atm değiştiği için yatırılabileceği uygun bir alan da yok bu yüzden değişemiyor da paket çekilemez ki yolu yok çünkü, nasıl çekecekte ödeme bayrağını değiştirebilir? benim size özetle sorduğum tek şey ödeme bayrağını nasıl değiştireceğimdir nasıl bir yolla ne yaparak değiştirebileceğim ödeme bayrağını?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Kredi kartı ile alım yapıldığında otomatik olarak değişir.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.