Ödeme Bayrağı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve hawkinqtahya tarafından 26 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Support ödeme bayrağının değişmesi için ikametgah ve kimlik istedi attım bilgileri gönderdim en kısa sürede işleme alunacak dedi ama hala değişmedi ve deişecek gibide durmuyor yardım edecek biri yok mu

2. Bu cevabı alalı kaç gün oldu? 1 hafta kadar bekliyor genelde oyuncular sorunun çözümü için

3. Daha 3 gün oldu ama inanın çok sıkıldım bu işten gemi üstündeki diğer bütün 4 5 yıllık hesaplar türk ödeme bi usa 1 amerika ödemesi düzelmez diye inanın korkuyrm o kadar emek verdim

4. Ben henüz ödeme ile ilgili sorunu çözülmeyen görmedim. Çünkü hem oyuncu gerekirse para harcayıp oyunda ilerlemek istiyor hem de Bigpoint para kazanmak istiyor. O yüzden içiniz rahat olsun support hallederiz dediyse halleder :)

5. Düzelir diyosunuz yani içime su serpildi gerçekten bana gelen cevap buydu.

Merhaba,

Bilgilerinizi ilettim. En kısa sürede işleme alınacaktır.

Saygılarımla,

Demircioglu

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

6. Almanız gereken cevap da buydu zaten. En kötü ihtimalle tekrardan isterler, düzelmemesi gibi bir durum olamaz eğer ikametgahınız Türkiye ise zaten

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Zaten gereken cevabı almışsınız. Sürecin durumunu da aynı maile cevap vererek öğrenmeyi sorabilirsiniz tabiki, eğer isterseniz.

Gerekli belgeleri attıysanız doğru bir biçimde, zaten sorununuz çözülecektir bu zaman içerisinde sabırla bekleyin bir anda olamayabiliyor her şey.

Ve bir de support görüşmeleriniz size özel, buraya kopyalamayın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.