Ödeme Adresi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SArsılmaz tarafından 1 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SArsılmaz

SArsılmaz User

Duyduğuma göre arkadaşlar başka ülkenin ödeme sistemiyle tr serverince oynuyor 3 kat tr serverinden ucuz olan ödeme bölümünü kullanıyorlar, bunun ban alma riski varmı ?

2. Ban alma varmı yokmu bilmem ama yasal olmadığı kesin.

3. sonuçda paranı veriyon ucuz pahalı eğer ban alma riski yok desin admin arkadaş, ben de hemen yaparım düşünsene herşeyi 3 kat alıcam :)

4. Yalnız şöyle oluyor senin ödeme bölümündeki bayrağını değişiyolar mesela benim bildiğim en ucuzu Venezueallaydı oranın parasıymış gibi alışveriş yapıyorsun ve oranın para değeri düşük olduğu için TL ye göre daha ucuza alıyorsun deneyen bi arkadasım söylemişdi 420 tllik inci orda yarı fiyatınaymıs ama yasal değilmiş tabi yakalanırsa illaki ceza uygulanır :D

5. dediğin gibi ama herhangi bir ceza olmassa bayabi işler karışır her yere buz atarım :D

6. aşkın abi ben bu gemiyi bırakırım :)

7. aşkın bize oyun oynattırmaz olmaz inş :)))

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

araştırılması için iletilecektir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.