O top artık altınla satılıyor yani sandıktan çıkmasada olur. Sandık içeriği bütün haritalarda zaten

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mister_No tarafından 26 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

BİGPATRON UN CEVABI.
    O top artık altınla satılıyor yani sandıktan çıkmanada olur. Sandık içeriği bütün haritalarda zaten aynıdır..
    :))

Onu zaten biliyorum bende onu demek istedim artık sandıklardan veya üst haritalarda etkinlik sırasında kesilen enkazlardan çıkmasada olur bunlar yerine başka şeyler konulması daha mantıklı değilmi?10 lvl ve yukarısı oyuncuların hangisi bu tip top kullanıyor, yok çıkacak sistem böle diyorsanız o zaman yeni bir etkinlik yaratsın seafight sadece 25 lik 27.5 luk 30 luk olarak bizde sadece o topları kullanalım yoksa bu topların bizim için bir değeri yok.varsa bi değeri üst lvl oyuncular için buraya yazsınlar bende öğreneyim.Amiral toplar hariç!

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Evet değeri yok. Zira birşey yapılacağında sanmıyorum. Misal zamanında yüzlerce euro'ya inci çekip 25lik topları almıştım sonra 55 linkleri Admiral derken 30 luk vudu takip etti. Olsaydı bu zamana kadar olurdu ki bu saatten sonra birşey olmaz. Ancak ileri zamanlarda kullanmadığınız itemleri başka itemle takas etme olacak ozaman kullanılabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.