NPC'lere İsabet degişssin ve HELMAMMER TASARIMI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΡøЧяΑz»53[ŚŁ¢] tarafından 6 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim isabetim 137 ve sadece rakibe 137 işe yarıyor npclere 100 isabetten sonrası etkili ama sonuçda ben bu isabeti gemime yapmışım npclerede isabet 100 den sonra işe yaramalı . Ayrıca HELHAMMER TASARIMININ parayla yada etkinlikle çıkmasını istiyoruz . Tek bende değil tüm arkadaşlarım istiyor .

2. mamı_55

mamı_55 User

Sırf oyuncular seviyor diye tasarımların parayla satılmasına karşıyım. Kış etkinliğinde puzzle sonucu çıkan tasarıma helhammer koyabilirlerdi. Veya buna benzer bir etkinlik ile verilebilir. İsabet oranı fazla olduğunda npclere ekstra hasar vermeli bence.

3. helhammer tasarımının ne özelliği var . modası geçmiş çok eski bir tasarım

4. eski olduğu için seviliyor zaten :)

5. @Bigpatron bakar mısın acaba ? Bu konuyu üst yetkililere iletmenizi istiyorum . Neden bizim sevmediğimiz eskisi gibi giden gemileri çıkartmıyorlar ? Yeni gemi gidişlerini sevmiyor kimse bu kadar oyuncu sevmiyorken yöneticilerin bu kadar ısrarcı olmasının sebebi 3D ye geçişmi yoksa . Biz yapıyoruz ister sevin ister sevmeyin olayı mı merak içerisindeyim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.