NPC

Discussion in 'Genel Sorular' started by batuskywalker, Oct 13, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bu hasarlar gerçekten çok yuksek sistem kesemiyoruz elimde kancalar boş duruyor ustune amiraller gözümüzün önünde boş boş geziyolar bunlar hasar oranın %70 falaln dusurulmesi gerek acilen etkinlik yapamadan etkinlik bitti bu kadar çok vurmasına gerek varmı bi sistemin %110 hasar onleme ile 50 k atıyor
    eğer kesemeyelim diye böyle yapıyolarsa hiç etkinlik gelmesin

Last edited: Oct 14, 2023
  2. Merhaba @batuskywalker,

Etkinlik ile ilgili görüşlerini ve eleştirilerini buradan yapabilirsin. Forum kullanımını yanlış yapmaktasın, lütfen daha dikkatli olalım ve forum düzenini bozmayacak şekilde kendimizi açıklayalım.

İyi Forumlar.

3. ne yapak admin darlandım ya çok vuruyo gemiler insaf ya hasar önleme %110 bide daha ne yapalım anlamadım ki zırhlar da fayda etmiyo ki etsede gl8 yeni server nerden bulacaz super zırhı falan hemen

4. Kardeşim, ben de senin gibi bir oyuncuyum. :D Evet, bizi de darlıyor. 6. seviye full İskarmoza sahibim ama 50k hasar alıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Bu durum düzeltilmeyecek gibi görünüyor, ama durumu yetkililere bildirdi haberin olsun.

Sana tavsiyem bir alyansa katılman, donanma arkadaşlarınla beraber etkinliklerde kendini geliştirmeye bak yoksa ilerlemen zor.

Last edited: Oct 14, 2023
  5. zaten duzelene kadar etkinlik bitti umarım bundan sonraları boyle olmaz ha bide konu açmıştım kadım baskıncıya ruh yiyici kullan yaramıyor bilginize sorun bi tane değil insan nasıl darlanmasın kupa kalesindeki hız desen yeni lewellerde yaramıyor onuda yazdım düzelmedi bozuk mozuk devam edecez hazır burdayken bildiğiniz gavisli kod varsa alailir miyim :)

6. Support birimine yaz daha hızlı reaksiyon alırsın.

7. sağolasın kral kod varmı bildiğin ondan bari faydalanalım

Revenge[TR] likes this.
  8. Güncel son 2 adet kod şunlar:

1. Mayluckbewithyou
    2.
    hjasvxngtmfgxlc

9. hay ALLAh razı olsun çok işime yaradı güncel kodlar kısmından bakıyorumda orda hiç olmuyor artık

Revenge[TR] likes this.
  10. Benim profilimden veya buradan takip edebilirsin.

11. -LegenD-

-LegenD- User

Ben bu konuyu bir tek etkinlik için değil diğer normal haritalardaki sistem gemileri içinde önerdim.

Thread Status:
Not open for further replies.