Destek NPC NEDEN YOK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

YAHU LWL 6-9 HARİTALARINDA Bİ NPC KITLIĞI MEVCUT.10 A ÇIKIYORUM KAYNIYOR.ADMİRAL İÇİN Colico's Men ARIYORUM RESMEN NEDİR BU KARDEŞİM.HER HARİTADA 2-3 TANE ANCA VAR.YUKARIDA ABİMİN GEMİSİ ADIM BAŞI SANTA BULUYOR.HAYATIMDA İLK DEFA BİR OYUNDA NPC ARIYORUM.HİÇBİR OYUNDA KARŞILAŞMADIM DAHA.NPC DOLDURUN ŞU HARİTALARI KARDEŞİM.EŞİT ŞARTLARDA OYNATIN ŞU OYUNU.YUKARDA SÜREKLİ ADMİRAL LUCİA ÇIKIYOR ADIM BAŞI LUCİA VAR ÇÜNKÜ.AŞAĞIDA LUZUMSUZ NPCLER EL ATIN ŞU İŞE Bİ.

2. BüRKüT*

BüRKüT* User

npc de yok adminlerde yok:D
    adminler bizden daha az ilgileniyor oyunla:D

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Haritalarda olması gerektiği kadar sistem gemileri mevcut. Adminlere gelince, sizin önceliğiniz belki oyundur ancak bizim önceliğimiz ailemiz ve işimiz. Kalan vakitlerimizde oyunla ilgileniyoruz. Şayet benim yaşantım oyundan ibaret diyorsanız buyrun başvuru yapın belki yetki alırsınız bu sayede ilgilenirseniz oyunla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.