NPC 'lerin durmaması(ANKET EKLENDİ)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Shooter☆ tarafından 27 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

NPC ler Eskisi gibi sıkınca Durmalımı ?

1. Evet NPC ye sıkınca durmalı

95,1%
  2. Hayır NPC sıkınca durmamalı

4,9%
  1. Shooter☆

Shooter☆ User

Eskiden Botlar var diye NPC ler hareket halindeydi , şimdi botlara çözüm geldi ve NPC leri düzeltmediniz. Şu NPC lere sıkınca artık dursun can sıkmaya başladı bu durum.

-LAKE_OF_FİRE- bunu beğendi.
  2. GÖLGE

GÖLGE User

Katılıyorum ,
    Npclerin artık ateş aldığında durması gerek zaten 10.000 geminin kapatılmasının ardından hiçkimsenin bot kullanmayacağını düşünüyorum.Bu konuya bakan arkadaşlarımızda cevaplarını yazsalar bölelikle tartışabilir veya hemfikir olabiliriz.

3. gözneli

gözneli User

evet npc ler sıkınca dursun 1 dakka sağo sola baksak npc uçmuş :)

4. ilk bu hale getirildiğinde nasıl karşı çıkmıştık be..

ama artık alıştık vallahi.

5. GÖLGE

GÖLGE User

Alışmak bir yana artık
    15/1 haritalarının yukarı kısımlarında kalan haritalarda kimse kalmadı kimse kasılamıyor o haritalarda evet menzil var gemide ama artık sadece savaşlarda işe yarıyor.
    Yeniden npc ler saldırı aldıkları zaman dursunlar istiyoruz böylelikle 11/1 ve 13/2 ye kadar olan haritalardaki yoğunluklar azalabilir.

6. biz istiyoz da geri dönme olmayacağını adım gibi de biliyorum :(

7. Kesinlikle katılıyorum.Bu işi botları engellemek için yapmışlardı.Artık öyle bir bot kalmadığı için geri dönüştürmeleri lazım.Birşeyi bi amaç için yapıyorsan ve başarıya ulaştıysan artık o iş için amacın kalmamıştır.Hareketli npclerin durması taraftarıyım.

8. GÖLGE

GÖLGE User

Seafight yönetiminin artık bazı konularda geri adım atması gerekir .Npc leri hareket haline getirmelerindeki sebep orgramlar idi. Şimdi ise programlara kessin çözüm kessin caze getirildi ve bu konuda seafight yönetiminin Npc leri eski haline getirmesi gerekiyor.
    Hadi bizim menzilimiz var npc menzilden çıkmadan patlar ya gemisi küçük olan arkadaşlarımız ne yapacak iki de bir gemiyi oyana bu yana hareket ettirecek böyle şey olmaz bunun eski haline getirilmesi lazım.
    İiyi oyunlar.

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

biz isteklerinizi not alıp iletiyoruz

10. arkadaşlar anketler açın adminler lütfen bu konuya seafightın %80 ninden fazlası katılıyor npc kovalamak tan bıktık gemimde menzil var almiranteyi menzile alıyorum ama durmuyor mecbur darbe yemek zorunda kalıyorum

11. bunun hata olduğunu yeni duyuyorum :D oyunun normali böyle zannediyordum alışmışız :D çok güzel olur durmaları lazım...

12. Durması Lazım Kesinlikle Eskisi Gibi.

13. Doğru düzgün kasamıyorum dursa güzel olur.

14. her konuda bu olmaz bunu yapmazlar diyen arkadaşlar var.mesajınız artsın diye müneccimlikyapmaya çalışmayın.Kesinlikle durmalı npc ler menzil işe yaramıyor ne anlamı kaldı

15. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

kimsenin yorumuna kurallar içerisindeyse müdahale etmeyin. yapılması gerekenler olursa rapor et seçeneğiyle şikayet edersiniz.

16. Keşke bir anket düzenlenseydi belki daha fazla etkili olurdu.

17. bir kızın peşinden koşar gibi npc peşinde koşuyoruz :p:D millet kız arkadaşının peşinde bu kardar koşmuyor :Dkaptan bu işe bir cözüm bulursanız seviniriz saygılar:)

18. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetlerinizi not alıp gerekli yerlere iletiyoruzz :)

19. Shooter☆

Shooter☆ User

NPC lerin durmaması bot kullanan oyuncuların önüne geçmek içindi , bigpoint altyapısını güçlendirdikten sonra botlar oyundan kalktı ve artık NPC lerin eski haline gelmesini herkez ister oldu çünkü menzil bir işe yaramıyordu ben almi kesicem ama hep peşinden koşmak zorundayım , Forum Adminlerimiz bunu üstlerine iletirse çok makbule geçer.

Diğer Konuda anket isteyen çok oldu bende açmak istedim.Teşekkürler

Shooter SEÜ

☆MĂTRĂX☆ bunu beğendi.
  20. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

diğer konunuzla birleştirdim.