npc lere karsı hangi taş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mu®αт tarafından 14 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mu®αт

Mu®αт User

npc lere karsı pette kaçınma tası mı kullanmalıyız hasar önleme tasımı ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

sizin toplam hasar önleme ve kaçınma şansınıza göre değişebilen bir konu
    test etmenizi öneririm

isterseniz kale,taş,pet ve eğiticinizdeki kaçınmaları söyleyin size küçük bir hesap yapayım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 May 2016
  3. Mu®αт

Mu®αт User

petler 12 kaçınma 12 isabet 3,25 top hasar 6 hasar önleme var geminin normal tasları full 18 sadece npc lere en yüksek hasar için petin taslarını nasıl yapmam gerektiğini merak ediyorum kalelerde full eğitimciler 3. seviye yetenkler full

4. ●ђр●

●ђр● Guest

şimdi npc lere yüksek hasar diyorsunuz, az önce kaçınmayı sordunuz ben kaçınma hesabı için istedim bunları sizden.

taşlar 18 dediniz kaçınmanız 12,5 olması lazım
    kalenizde vudu serabı 6 kaçınma veriyor
    petinizin 3.seviye kaçınma eğitimcisini seçersek 15 kaçınma da oradan etti toplam 33,5 kaçınma.

eğer pette 12 kaçınma kullanırsanız 45,5 kaçınma eder.

şimdi npc lere karşı pette kaçınma kullanmayınca size 66,5 isabetle sıkarlar
    pette kaçınma kullanırsanız 54,5 isabet ile sıkarlar

bu da 10,000 sıkan npc nin yaklaşık 8,200 sıkması demek yani yaklaşık yüzde 18 hasar önleme kazanmanız demektir.

5. Mu®αт

Mu®αт User

cevap için cok teşekkürler gerçekten cok faydalı oldu ve görevinizide cok iyi yapıyorsunuz bunun içinde tebirikler iyi forumlar kolay gelsin

●ђр● bunu beğendi.
  6. ●ђр●

●ђр● Guest

teşekkür ediyorum size de iyi oyunlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.