NPC lerden gelen tp

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Brutal28 tarafından 1 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

artmalımı

Bu anket 1 Eylül 2027 21:15 tarihinde sona erecektir.
  1. evet

75,0%
  2. hayır

25,0%
  1. Brutal28

Brutal28 User

Malum oyun gelişiyor ama bu santa lucialardan ws çıkan tp çok az artık artması lazım bence.

2. atlas42

atlas42 User

Tp yerine başka bir şey de verebilir. İnci ya da ep vs.

BLazes bunu beğendi.
  3. Giyotin

Giyotin User

TP ne işe yarıyor , oyuna başlayalı 17 ay oldu 400 milyon tp var , neye yaradığını çözemedim

BLazes bunu beğendi.
  4. BLazes

BLazes User

Kesinlikle Atlas'a ve Giyotine'e katılıyorum. Tp bir işe taramıyor ben başlayalı 1.5 hafta oldu bende bile 10m var hiç bir iş görmüyor. Daha farklı şeyler eklenebilir.

5. kaddarr

kaddarr User

arkadaşlar tp lwl atlamak için gerekli fakat cüzzi bir miktar yetiyor tp nin şuanki görevi şeref salonu sıralamaları rütbe puanı için önemli gemileriniz full olduğunda geminizdeki inciyi önemsemiyor tp ve ep kasıyorsunuz ben geçen ay 150 milyon elit gülle sıktım sırf tp ep artsın diye

BLazes bunu beğendi.
  6. BLazes

BLazes User

O zaman bence yapılması gereken uygulama gayet açık düşük leveldeki npclerde ödülü arttırıp yüksek leveldeki npclerde tp kazanımını arttırmaları gerekiyor. Oyun içerisinde çok büyük bir düzensizlik söz konusu siz de farkındasınızdır. Düşük leveller inci yüksek leveller tecrübe kasmaya çalışıyor. Sıkıntılı bir durum fikrimce yetkililerin bunları eşitleyecek işlemlei yapması gerekiyor.