Njord Efsanesi Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 12 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tektabanca

tektabanca User

etkinliğe yeni aşama geliyor diye etkinlik tamamlamaya niye yeni görevler ekleniyor ki

2. sen ben etkinlihi bitiremeyelim bu saatlere kadar uyumadan ayakta kal dıye uztmışlar bu etkinlik bitmez bizim için ya biz bitirecez bıraktım etkinlik yapmayacam dicen yada böyle geç saatlere kadar uhraşıcaz

3. etkinligin devamlılıgı için yeni görevleri anlarımda bu binayen bari etkinlik ödülleri artırılsaydı daha iyi olurdu (eger arttıysa özür dilerim ben göremedim )

4. Komisersez

Komisersez User

etkinlk tamamlama görevinde ayrık golem ve kar kaya hasar ver görevi için npc ler hangi haritada bulunuyor.ayrıca kargaşa jetonu nasıl toplayabilriz

Son düzenlenen: 19 Haziran 2025
  5. srcnsntrk

srcnsntrk User

Merhabalar kolaylıklar dilerim öncelikle. Bugün yeni bir görev gelmiş Freya'ya. Boğulmuş Hayalet gemisine hasar ver diyor ancak 31 levelden sonra çıkıyor o gemi ve benim seviyem 29 yeterli değil. Bununla ilgili bir değiştirme yapılacak mı? Şimdiden Teşekkürler

6. 30 level görevini bir an önce yap sıkıntın çözülsün bir korsanlık sınavı nakadar sürebilir tp yetiyorsa yap 30 leveldede cıkı biliyorum alt levellerde olması lazım bi yanlışlık var ama neyse

7. bu eklenen yeni görevlerde 500 mil hasar ver birde eşyaları topla 100 kargaşa jetonu al görevini nerden yapacaz grup harıtası eşyaları topla ve hasar ver görevini yaptık

8. Faizleri güzel ekmemişsiniz oyuna açmak için 200 TL istiyor, ama verdikleri ödüller 200 TL etmiyor nasıl olacak ?

9. qavrıla

qavrıla User

Sayin yetkili ve gorevli personele sesleniyorum, ( yazdiklarima sizlere degil, oyun yonetimine)
    Etkinlik tamalama isini oyun yapicilari biraz zorlastirmak istemis anlasilan.
    Madem boyle birsey dusunuldu, o halde oyuncular lehinide guzel birseyler dusunulebilirdi.
    Mesela etkinlik tamamlamada bulunun olasi ganimetler garanti ganimetler kismina eklenebilirdi.
    Sonucta bu gorevleri tamamlamak icin ayirmamiz gereken sure arttirilmis oldu ama odullerde degisen birsey olmadi.
    Eminim ki bircok oyuncu bu gorusume destek verecektir.
    Saygilarimla.

10. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

zafer mührü nasıl , ne zaman, ne şekilde verilecek bilgi lütfen .... özel tekliflerin 3 günü kaldı ama zafer mührü hakkında hiç bir bilgi yok ... pazarı açamayacak mıyız?

11. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

""Sayin yetkili ve gorevli personele sesleniyorum, ( yazdiklarima sizlere degil, oyun yonetimine)
    Etkinlik tamalama isini oyun yapicilari biraz zorlastirmak istemis anlasilan.
    Madem boyle birsey dusunuldu, o halde oyuncular lehinide guzel birseyler dusunulebilirdi.
    Mesela etkinlik tamamlamada bulunun olasi ganimetler garanti ganimetler kismina eklenebilirdi.
    Sonucta bu gorevleri tamamlamak icin ayirmamiz gereken sure arttirilmis oldu ama odullerde degisen birsey olmadi.
    Eminim ki bircok oyuncu bu gorusume destek verecektir.
    Saygilarimla.""

çok haklısın

Komandan_Mari bunu beğendi.
  12. etkinlik tamamlama kolay verdiği ödüllerde gayet güzel.

13. asdas333

asdas333 User

orta harita parçasınında npclerden elde edilmesi gerektiğini düşünüyorum grup haritasına girebilmek için Claudio bu konuda bir fikriniz varmı efem ?

14. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

İleteceğim.

Saygılar.

15. wox42

wox42 User

bu uzun süreli etkinliklerde korsan zaferi kasma imkanımız olan etkinliklerde tek katılabileceğimiz haritalarda olmalı sürekli 4 kişi olamıyoruz bulamıyoruz 4 kişi sonuçta her etkinlikte de kasılmıyor korsan zaferi kasmamız için tek girebileceğimiz haritalarda olmalı az korsan zaferi verse bile tek girelim sürekli birilerini beklemeyelım haritaya girmek için

pıratesofthecaribbean bunu beğendi.
  16. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

afer mührü nasıl , ne zaman, ne şekilde verilecek bilgi lütfen .... özel tekliflerin 3 günü kaldı ama zafer mührü hakkında hiç bir bilgi yok ... pazarı açamayacak mıyız?

17. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

zafer mührü nasıl , ne zaman, ne şekilde verilecek bilgi lütfen .... özel tekliflerin 3 günü kaldı ama zafer mührü hakkında hiç bir bilgi yok ... pazarı açamayacak mıyız?

18. Claduio harita parçası hiç düşmüyor bu dropları kapattınız mı

19. rkclub1

rkclub1 User

Bu etkinlik o kadar yordu ki özellikle görevleri. Etkinlik mi eziyet mi belli değil bitse de kurtulsam modunda takılıyorum.

20. güneş kovalayan nerde cıkıyor