Njord Efsanesi Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 12 Haziran 2025 11:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Freya için görevine 5 saat emek ettim bir türlü ele geçiremedim. Çok kalabalık oluyor. Saldıranlar da sadece ele geçirme için gelmiş olduğundan ele geçirme eşiğinden sonra olaysız dağılıyor :D

2. evet ele geçirmek imkansız zorlukta böyle görev olmaz 3 gündür uğraşıyorum hala sonuç yok bir çözüm şart

3. abaruh17

abaruh17 User

etkınlıgın atlantisdeki görevi iptal mi oldu görevi 1. gun yaptım dun yapamadım gözukmedı bugunde gözukmuyor görev yok ?

4. Bu görevin kolaylaştırılmasını rica ediyorum. Günlerdir çok sıkıldım yapamamaktan.

5. OziOzi1212

OziOzi1212 User

kod mu paylaşıldı

6. OziOzi1212

OziOzi1212 User

orta harita sadece görevden mi geliyor? pazarda vs. yok

7. etkinlik başladıhından beri zehir ettin bize etkinlihi seafight günlerdir saatlerdir bi gemi peşinde dolaşıp ele gecirmeye calışıyoz kafam allak bullak oldu yakışmadı size sadece oyuncuyu oyunda tutabilmek için yapılmış bir görev verdihim saatlere günlere yazıklar olsun bu kadarmı dehersiz miyiz gemisi güçlü olanlar için belki sorun olmaya bilir ama bizim için etkinlik bitmiştir oyundan soğuttuhun için bizleri seafight ailesine tşk ediyorum yıllardır bu oyunu oynuyoruz birkere bile sorun yaşamadan bir etkinlik yapamadık söylemek istedihim birşey daha kod göndermişsin seafight verdihin kod bile kabul etmiyor supportada yazdık halen düzelen birşey yok

8. ele geçirme limiti ne kadar etkinlikte