Njord Efsanesi Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 12 Haziran 2025 11:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. X-NWORT

X-NWORT User

Yani oyun içerisinde tutmak için bu kadar saçma görevler olamaz alt tarafı oyuna girip zevkimizi alıp çıkacaz onu da görevle uğraştırıyorlar gerçekten yazık zamanıma da yazık

2. ]LooPuS[

]LooPuS[ User

Gecenin 4ünde bile atlantis 1-1 de adım atılmıyor, çoğu bota bırakmış zaten

3. bu işın olması ımkansız ben bıraktım

4. Atlantis'e daha önce girmemiş ya da full olmayan etkinliği tamamlayamaz, bir görevde de ele geçirme mevzusu var onu da o kadar milletin içinde zor yapar, gemisi iyi değilse hiç yapamaz. bir görev veriyolar ordan oraya sürüklüyorlar, çok gereksiz bence. neyse ben yaptım darısı size : )

5. *MV1*

*MV1* User

Sayın admin bu freye için ele geçirme değeri nedir. Diğeride atlantis 1 haritaya sistem görevi vermişsiniz 200 kişi bir o yana bir bu yana dolanıp duruyoruz , sistemi göremiyoruz bile ya tüm haritalara yayın yada atlantis kocagöz canını 300/500milyona çıkartın lütfen

6. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Görevlerin değişmesi adına bugün elimden gelen herşeyi yapacağım.

Saygılarımla.

7. atlantiste 1*1 karagöz npc hasar yazmıyor bırkaçkez yeniden başlatım olmuyor

8. cladio güncellemede görev sorunu halledilir inşallah

9. shfrtt

shfrtt User

selam arkadaslar freya için gemisini ele geçirmek için kaç korsan yeri istiyor 727 ile ele geçiremiyorum

10. 70 bin ele geçirme bonusu lazım

11. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

Ya arkadaşlar etkinlik yapmışsınız iyi güzelde bir ele geçirmenin peşine etkinliği oynayamıyoruz ki... oyunda 2,000 kişi var ele geçirmeye uğraşıyor 21/60 arasında olan tüm gemiler sıkışmış bir kaç haritaya ... bu etkinliği yapanlar oyun oynamıyorlardır zaten yoksa böyle saçma bir şeyi yapamazlar yapmazlar yapmamalılar... bir çözüm tüm amiralleri ele geçirmeye sokun olsun bitsin... şu etkinlikleri de yapanları biri kontrol etsin rezil etmesinler oyunu....

12. Ele geçirme bonusu 71.000 ile biraz önce ele geçiremedim yanlış bilgi

13. 83.701 ile ele geçirdim.Bilginize

14. Kunt_29

Kunt_29 User

Bir npcyi ele geçirmeyi denediğinizde aşağıdaki resimeki ekrana bakarsanız npcnin ele gçirme eşiğini görebilirsiniz.

Etkinlik npcleri 75000 şu an hepsini denemedim benim ele geçirdiklerim 75000 di.

15. etkinlik sayacında etkinlik görevlerini 10 adet bitir yeri var okadar görev yapıyom etkinlik görevlerini teslim ediyoz ödül leri alıyoz ama sayaç halen 10 da duruyor yaptıhımız etkinlik görevleri işe yaramıyor nerden ve nasıl tamamlıcaz etkinlik ele geçirme fraya için birde atlantiste 10 milyon hasar verme görevi var ve şuan mümkünatı yok yapabilmemizin koruma yok koruma olsa saatleri cok kısa koruma kullanmasan agır gemiler bize fırsat vermiyolar onlarada gücümüz yetmedihi için görevleri yapamıyor ve görevler yarıda kalmakta saatlerdir uhraşıyoz cohu insanların gemisi benim normal yaşantım olan oyundışında kulladıhım arabadan daha hızlı gidiyor bu insanlar bu hız be gemileri ne zaman bu hale getirip yaptılar bizlerde onlar gibi görevleri aksatmadan yaptıhımız halde bunlar gibi gelişemiyoruz lütfen alt seviye oyuncular için de düşünün yaptıhınız her etkinliklerde sorunlar yaşamaktayız buna bi çare lütfen bu oyuncular bizleri oyundan soğutmakta birde etkinlik puanını nerden toplayacaz 200 bini teşekkürler iyi forumlar

16. tektabanca

tektabanca User

antik nişanı nasıl elde edeceğiz orta parçayı hiçbir npc vermiyor ki biriniz söyleyebilirmi admin ?

17. ]LooPuS[

]LooPuS[ User

Yani atlantiste ve freya ele geçir görevinde fazladan bir sistem gemisinin fark yaratacağını düşündüren nedir acaba bu etkinliği tasarlayan kişilere. Hiç mi girip test etmiyorlar yada hiç mi girip kontrol etmiyorlar? Dün her freya gemisinin başında 150 oyuncu vardı şimdi 100 falan. Atlantiste keza öyle herifler bota bırakıp tek atıyor zaten amiral kocagöze de. Değişen herhangi bir şey yok yani kısaca belki burada bu konudan şikayetçi olan bir kaç kişi şansa ele geçirme görevini yapmıştır ama bu görev hala sorun.

18. ]LooPuS[

]LooPuS[ User

atlantiste gece full gemiler pvp botuna bırakmış onu yazmayı unutmuşum

19. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Botlar ile alakalı incelemeyi forum üzerinden yapamam. Kaldı ki manuel müdahale etmiyoruz daha doğrusu edemiyoruz bana kalsa birtane bot bırakmam haritada. :) Ama dediğim gibi konu ile alakalı şikayetinizi bağlı olduğunuz sunucu destek ekibine yazabilirsiniz.

Saygılarımla.