Nişancının Lütfü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KAL-EL21 tarafından 24 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KAL-EL21

KAL-EL21 User

Nişancının lütfüna 6 yetenek kullandım, haritada 5 birim mesafeden ateş edebiliyorum. Hiç kullanmadım 4 birim mesafeden oluyor. Bu durum normal mi yoksa bir sorun mu var? Bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim.

2. вσя∂σ*

вσя∂σ* Guest

Merhaba, @KAL-EL21

Nişancının lütfunu 6 yaptığınız zaman 6 alan ve kulelere karşı %15 hasar artışı olur. 5 yetenek puanı da 6 alandır. Herhangi bir hata yoktur.

İyi oyunlar.

3. KAL-EL21

KAL-EL21 User

6 da 6 yaptığımda kuleye ateş edemedim, menzilim yetmedi biraz daha yaklaştığımda beni batırdı

4. 5den sonra yükselmesi birşey ifade etmiyor menzil
    bide kuleyi menzile alsanda sıkınca genede sıkıyor sana

5. KAL-EL21

KAL-EL21 User

hazır yetenek günü varken menzili artırmasam da zıpkına felan yüklensem mantıklı olur mu?

6. :D sen niye menzili artırdın enkaz vurup kristal kassaydın ya biticek saat 1de ben yettiği kadar sandık açtım

7. KAL-EL21

KAL-EL21 User

Menzilim yüksekti zaten de yetenek gününü görünce zıpkını artırıp enkaza yüklenmek iyi gibi geldi. Bu şekilde bıraksam mı diye düşünmeye başladım. 38 yeteneği
    Temel yetenekleri 4-1-1
    Ogoun 1-6
    6
    Agwe 0-0-0
    6-6-6
    yaptım bir tane yeteneğim arttı

8. Temel4-1-1

Ogun
    1-1-6
    5-6
    Agve
    0-0-0
    6-6-0
    Ayrıca kaldende destekliyebilirsin

9. KAL-EL21

KAL-EL21 User

eyvallah kardeşim teşekkürler

10. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Sorun çözüldüğü için konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.