nimet ve vudu topu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 24 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm nimet ve vudu topu etkinliği sonuna kadar kalıcak mı yoksa bunun dünkü yapılan ödül bolluğu açıklamasıy ile bir ilgisi var mı ona göre nimeti alalım şayet ilgisi yoksa son gün almayı düşünüyorum nimeti iyi oyunlar...

2. *Dede

*Dede User

Merhaba,

Bu konuda henüz bizimde tam bilgimiz yok yapilan duyuruda hergün oyuna gırış yap diyor günlük olarak değişik eşya item malzeme çıkacağını tahmin etmekteyim.

İyi oyunlar,iyi forumlar.

3. merhabalar aynı konuyu açtığımın farkındayım fakat bu konuyla ilgili net bir cevap alamadığım için konuyu tekrardan açma gerekliliğini duydum sorum şu :
    slm nimet ve vudu topu etkinliği sonuna kadar kalıcak mı yoksa bunun dünkü yapılan ödül bolluğu açıklamasıy ile bir ilgisi var mı ona göre nimeti alalım şayet ilgisi yoksa son gün almayı düşünüyorum nimeti iyi oyunlar..

4. MusaSOW

MusaSOW User

kımse bılmıyor ama kalmaz sen nımetı al

5. kaddarr

kaddarr User

nimeti alma çok pahalı 1gün nimet 100 bin inci falan yani bence alma 10 gün nimet 1 milyon inci gidip 500 tane sandık açsan 1 ay nimet çıkar zaten

6. 10 günlüğün fiyatı 150 bin inci ve 2500 kurabiye yazıyor kardeş eminmisin ?

7. mamı_55

mamı_55 User

Sen bir 0 fazla görmüşsün gibime geliyor :)

8. MusaSOW

MusaSOW User

10gunluk 150bın ıncı ayrıca 2bın sandık actım 2*2 den 4gun cıktı artık sandıktan pek cıkmıyor

9. Sizcede vudu topunda aşırı derecede kurabiye adam istemiyor mu en azından vudu topu için istenilen kurabiye adam miktarı azaltılmalı.

carbon™ bunu beğendi.
  10. mamı_55

mamı_55 User

Aynen öyle 1k anca kaldı kenarda inci olarak kar edemiyoruz ki etkinlikte ilk başlarda karakoç kesiyorduk şimdi o da azaldı kârı kalmadı. Gülle alıp geyik de kesemiyoruz nasıl olacak bilmiyorum.

11. kardeşlerim konu sapıyor gibi lütfen saptırmayalım bilen varsa cevaplasın

12. CoNSoLos

CoNSoLos User

büyük ihtimalle günlük olacak herşey. yarın öğlen ikide kalkar yerine başka bişey gelir diye tahmin ediyorum

13. arkadaşlar size oyun topu verıor daha fazlasını istiyorsunuz neden bi kerede teşekkür etmiyorsunuz neden hep şikayet edıyorsunuz oyun zaten her üç günde bir size top vermedımı extradan da böyle bi imkan sağladı neden şikayet ediliyor bin kurabiye bence gayet iyi olmuş ucuz olursa eminim siz zarar edersiniz bundan emin olun 50 bin kurabıye kasanlar var vuduları full seviyeliyecekler ne anlamı kalırki oyunun programcılar bişey yaparken 10 kere hesap yapıyorlar onlara hep şikayet etmek yerine teşekkür etmeyi deneyin

14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bunu kimse bilmiyor ancak muhtemelen günlük olur, zira duyuruda farklı hediyelerin olduğu hergün oyuna girilmesi tavsiye edildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.