Nimet tekrardan

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Xeos tarafından 28 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Xeos

Xeos User

Etkinlik sıralaması
    Etkinliğin sonunda, kazanan takımda en az 3 takım puanı alan tüm oyuncular 14 gün boyunca Kraliçenin Mirası'nıalacaklar.

g1 de oynuyorum kırmızı takım 5 kere kazandı 4 kere kırmızıdaydım ve sandık topladım bütün görevileri yaptım vudu toplarımı aldım şimdi ben 3 takım puanı toplamamışmı oluyorum ? bu arada supporttanda neyse burası yeri değil

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Öyleyse support a yazıp nimet ödülünün gelmediğini belirtmeniz lazım.

3. Xeos

Xeos User

Geçen günde suppor'ta 50 mesaj attım bir konuyla ilgili 50 istek daha doğrusu bunlar oyuna dair değil sadece iletişim adresiydi dilekçe atacaktım şirkete ama adresi vermedi en son bana ne dedi biliyormusunuz ? ''Sorun neydi?'' support sorunumu çözmeme yardımcı olmadı çünkü artık oyunculara karşı duyarsızlaşma eğilimine tümüyle kapılmışlar .

4. Xeos

Xeos User

izin varsa tüm konuşmaları yayınlamak isterim

5. ●ђр●

●ђр● Guest

50 adet mesaj atarsanız tabiki sizinle ilgilenemezler. İstek belirttim oyuna dair diyorsunuz, isteklerinizi forum içerisinde uygun bölüme açmanız lazım support a yazarak bir yere varamazsınız o konuda.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Support la yaptığınız görüşmeler size özeldir buraya kopyalamayın.

7. Xeos

Xeos User

oyuna dair DEĞİL iletişim adresi istedimvermedi :D yani bu ne kadar zor olabilir dilekçe atacağım dedim müşteri hizmetleri burası dedi tamam dedim yinede yazacağım iletişim adresini vermiyor çıldırdım ogun zaten

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyun anasayfasının altında künye diye bir bölüm var oraya tıklayın orada iletişim yazıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.