Nimet Süresi uzatılsın !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΡøЧяΑz»53[ŚŁ¢] tarafından 28 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Nimetin 90 günle sınırlı olması kaldırılsın . Gemimde 90 gün nimet var yengeç vuramıyorum şu nimetin süresi uzatılsın . Nasıl harita darbelerinin süresinde sınırlama yoksa nimet içinde aynı şey olabilir lütfen iletmenizi istiyorum ayrıca . 20+ haritalar görevlilerinde 1 hafta ile sınır olması biraz saçma geliyor yetkililere iletirseniz sevinirim . @Bigpatron

2. banada anlat şu 90 gün nimeti nasıl yapıyonuz bizde yapalım ben 19 tane yengeç vurdum 1 sefer nimet çıkmadı @Bigpatron inceleyebilir hesabı yani ben anlamıyorum ben 1 gün bile nimet çıkaramazken millet nasıl 90 gün yapıyor aydınlatın beni

3. oyunda bi açıkmı var varda bizmi bilmiyoz taktiği mi var bu nimet çıkarmanın anlamadımki arkadaş

4. Şans tamamen.

5. vallahi inanmıyorum şans olduğuna nedenmi ben 19 yengeç vurdum alamadım arkadaşlar bak nimet alcam diyolar nimet alıyolar 5 yengeçte 2 sefer en kötü 1 sefer nimet alan tanıdıklar var bilemiyorum şansmı başka bişeymi var

6. Açık felan kullanmadım oyukla 7 saatte yengeç vuruyorum film izliyorum müzik dinliyorum geçiyor zaman ve seafight yaz başında veri en az 2 aylık kod verdi ve 2 ödül çıkıyor mesela sabah ışınlanma ve nimeti aynı anda tutturdum . Bazı arkadaşlar 30 gün nimet buluyor

7. Harita nimet almanın koordinat veya gülle ile alakası yok onlar söylenti bana göre zaman ile alakalı zaman dilimlerine göre ödüller veriliyor . 40.dalgada bırak yengeci biri bitirsin nimet verdiyse eger hemen girip elitle belki bu şekilde alırsın ama koordinatlara ve o hurafelere inanma benimkide bir fikirdir . Kesin olacak diye bir şey demiyorum .

8. hmm anladım teşekkürler deniycem vllhi sıkıldım nimetsiz oynamaktan bigpatrona öneride bulundum bi yapılsa şu olay sıkıntı çekmicem bu 20 günlük nimet paketini 30 günlük yapsalar çekmeyen kalmıcak bende çekicem çünki tad alamıyorum artık oyundan nimetsiz oynayanlar anlar sıkıntılı durum yani arada bi kod yazıyolar anca öyle nimet oluyor gemide açtığım sandığında haddi hesabı yok toplasan 3 sefer 2 günlük çıkmıştır hiç 10 günlük çıkmadı ordanda

9. ne demek dediğimi dene belki bu şekilde çıkartırsın ama sandıkla uğraşma yengeç vur biterse inciyi at mojoya çıkan yengeçleri vur zarar etmezsin :) Sadece senin talep etmenle paket değişmez ordan umudunu kes bence

10. :) şansımızı deneyelim dedik bu şekilde yaparsa o paket her ay satcak bi dünya oyuncuda alcak o paketi mecburiyetten :D para yatırmak istemeyen insan bile nimetsiz oynamaktan bıktısa o bile mecbur alıcak o paketi :D sıkıldısa nimetsiz oynamaktan :D ama o 20 günlük nimet paketi içersinde bi nimet işe yarıyor gersinin faydası yok boş yere konmuş geri kalan içerik o içeriklerin yerin ordaki 20 günlük nimet süresi 30 güne çıkartılsa yok satar :D

11. benim gibi binlerce oyuncu var sırf bu yüzden o paketi çekmeyen :D