Nickimi Hz.İpek yapmak istiyorum sorun olur mu?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ~∫~iρєк~∫~(güłrєηgi) tarafından 23 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saygıdeğer insan demek ve ben saygıdeğer olduğumu düşünüyorum sizce bir sorun olur mu?

1 ayda bir değiştiriliyor ya baştan sormak istedim.

İlginç olsun diye yapmak istitorum dikkat çekmeyi severim
    Savaşlarda benlr savaşan comodorların halini düşenemiyorum.

ya da GülrengiHazretleri

Sorun olmaz dimi arkadaşlar ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Mart 2020

2. Yapamazssınız. Ayrıca rica ediyorum forum kurallarına uyarak yazı yazın. Alt alta mesaj yazamazsınız. Mesajlarınız birleştirilmiştir.

3. Relax forum nickinin değiştirilmediğini bılıyorum. Oyun nicki demiştim ben.. Bir de aklıma gelen ilginç nickleri sormak istiyorum ya ne yasak ne yasak değil baska öğrenemem ki

Gülrengihazretleri yapmam da mı olamz yani?
    Ya da OyununKıymetlisiİoek falan

Yani istitorum ki diğer oyuncu benim nickimi söylediğinde dahi beni yüceltmil övmüş olsun

eski popülerliğimi kazanmak istitorum. Sen belki bilmezsin ama ben 2014 Ocak-Mayısın da chatte en faal üyeydim herkes benle aohbet etmek için soraya girerdi. Yani sabahtan aksama kadar sohbet ediyordum

ya bak ben kurallara uyan biriyim. Alt altta da yazmam bundan sonra ama sen benle ugrasır gibi tavırlar sergiliyorsun diğer yetkililer bana senin gibi davranmıyor?

merak ettiklerimizi sormak da mı suç yaa bir defa filolar kaldırılsın dedim diye oyundan benle ugrasma bak ben senle polemik yasamak istemiyorum.

basta da iyi biri olduğunu dusundum ama bence ısıne duygularını karıstırıyorsun.

sana tavsiyem cevaplarına sempatik olmak için smiley ekle bak senle empati yaparak ben de diyorum ki belki istemediği halde öyle anlasılıyor..

ben bu oyundq herkesle iyi anlasaan sevilen bir üyeyim yani bunları anlatmak bıle aslıdna saçma ama gercek uzuluyorum.

senin bana bır onyargın mı var?
    Hayır, sevmeyebilirsin sorun değil ama aklımıza takılan mantıklı soruları sorduğumuzda bile böyle cevaplar vermen ne bileyim?

hayır yani ciddiyetsiz biri olsam forum düzenini bızsam neyse de öyle biri de değilim.. Cidden anlamıyorum bak orada alt alta yazılmayacağını bilmiyordum öğrendim yazmam bir daha ama o söyleyiş tonundan cümle kuruluş yapından bile bence ön yargın olduğu ortaya çıkıyor..

içindekileri söylede sen de rahatla ben de ona göre olmazsa hıc muhatap olmam senle.

ya bak diğer üyelerle oyuncularla yetkililerle böyle gerilmezken neden senle denk gelince geriliyorum ben? Bana bunu yasatmaya ne hakkın var?

‘’hayır, olmaz. :) Başka nick seç isttersen ’’

böyle cevap da verebilirdin inan o zaman gozumde yukselırdın ama sen hep negatif yazıyorsun bak orada

yapamam edemem demen emir kipi ile daha önce sürekli diline benim filolar kapansın lafımı dolaman falan..

ben de oyunumu bu şekilde oynuyorum. Oyuna girdiğim bile yok yani şu oyuna belki 3-4 ayda bir giriyorum girdiğimde de keyiflice oynamak istıyorum merak ettığımı da burada sormak oyunu vicdanlı ve kımseyı batırmıyarak oynuyorum bu sa benim stilim..

neyse ama lutfen bırbırımıze kptu davranmayalım. Ne bileyim konukarı direkt kilitlemen falan ben o konuda başka aklımdaki nickleri de soracaktım.

bu arada bugün oyunda böyle bir nick gördüm supporta şikayet ettim. Sizi kotuleywn. Kotu biri olsam sesfightı savunmam her yerde.

Hayır yani olmazsa tek konu olsun madem bu oadar sorun benim konu açmam soru sormam oradan sorayım ya da supporta mı yazayım sürekli chatten iki üç soru sorunca zaten chati meşgul etme falan diyorlar

hayır yani sadece şuna cevap verin biz aklımıza takılanları kime soracağız?

oyundaki her şeyi deneye demeye ben bilemem ki madem böyle bir nıck yasak ve ben sormadım mesela sana gemıme bır sey olsa ne olacak?

ya şu kurallar listesini -forum kuralları değil- nick, filo ismi falan.. yazında ben de tek tek sormak zorunda kalmayayım

-Ne tür filo isimleri, kısaltmaları yasak?
    -Ne tür nicklere izin verilmiyor yani ayrıntılı olarak yazar mısınız lütfen şunları? Forumu araştırdım böyle bir konu yok maalesef keyfimden açmıyorum ben de konu..

relax cm bana öyle bir yazmış ki sanki keyfi aklıma takılan seyler için konu açıyorum. Merak ettiklerimi sormam oyun için tavsiye de bulunmamın nesi kotu?

gercekten anlamıyorum yok ben hatalıysam ozur de dilerim ama yani ağzımdan çıkan bir kaç şaf söz ğzerinden beni sürekli çelişik insan yapma çabası , sürekli cümlelerimi birbiriyle karşılaştırarak hatalarımı bulması falan valla böyle seyler beni geriyıe ya yapmayın. Ben kusursum demedim zaten. Sureklı ve kasıtlı bır sey yok

Bu gidişle cidden foruma konu açmayacağım bir daha. İçimdekileri yazmak istedim uzun oldu ama çok doldum cidden. Bakın aylardır ön ayar sayısı artsın diye konu açtım ama halen bir gelişme yok maalesef ..

bir de oyundaki bazı filolar falan anket açmayı seviyorum. İnan ki ben de rn az senin kadar bu forumu düşünen daha iyi olması için gayret gösteren biriyim.

tek farkımız sen yetklisin ben değilim. O kadsr allah daha iyi etsin tabii mod ve adminde ol inşallah kıskandığımdan değilde. Biraz daha sıcakkanlı cevaplar versen.

Ben herkesin cebaplarını takip ediyorum mesela sen özellikle smiley kullanmıyorsun. Bu bir eksiklik bence.

Eskiden forumda ne güzel şeylr olurdu sohbet konuları falan adminler bile gelip güler şakalar takılmalar getik köşesi..

Şimdi niye forum taragı böyle aşoro ciddi oldu ccidden anlamıyorum.

Cidden konu yok olsa ben sormam gereksiz yere konu açacak biri değilim. tamam star mod cidden çok çalışkan o hep baktığım max değerler konusunu güncellemiş falan da ben modlara çok saygı duyuyorum teşeklğr ediyorum da
    Seviyorum da onları.

Bazı şeyler yok cidden. Mesela yasaklı nickler konusu şu tarz nickler olamaz. Kosaltmalar olamaz falan.. Mesela ben şimdi bir filo kuracağım fark edelim oda bilmem isveç milli oartisinin kısaltması olacak benim filom kapatılırsa emeklerim bosa gider. Tüm hassasiyetim bu yüzden bu konuda. Tam bileyim de ona göre sonra kurallara aykırı bir sey yapmayayım dıyr mağdur olmayayom doye

Yani direkt baska seyler sorulacak bır konuyu kılıtlemek bence doğru değil

saygılarımla..

Yani şu üye bu kadar açıktan sizleri hedef alıyor o bile hoşgörü ile karşılanırken ben mi tek suçluyum? (!)

Benim bu forumda ister üye ister yetkili olsun kımseye karsı ne kural ihlalim vardır ne de en ufak yanlısım. Vaşla bama da kendimi anlatmak zorunda bıraktınız yaa bu bİle yani çok yanlıs. Sındı de kendini öven üye diye damgaşarsınız.

Sırf bir defa alt alta yazmısım diye resmen sürekli kural ihlali yapan üye muamalesi çekilmesini anlamıyorum.

faruk akglninde ona insan içinden bana yazması yani hiçbir yetkim olmadığı halde bence insanlara verdiğim GÜVEN i gösteriyor ben bos konusan bırı olsam insanlarda bu guveni uyandırmazdım.

Relax bak nightwish sizi kotu göstermeye çalışmış forum kurallarını ona da yazsana. Yaptığı üstelik benim alt altra öesaj atmamı ona katlayacak bir hata.

4. Selam,

Öncelikle mesajınızı yine birleştirdim, çünkü yine alt alta yazdınız. Konuyu kilitleme sebebim ise, genel sorulara yazdığınız için. Genel sorulara verilen cevaptan sonra konu kilitlenir. Siz dilerseniz konularınızı ''Fikir Havuzu ve Önerler'' kısmına açarsanız, aynı zamanda diğer oyuncularda sizin mesajalrınıza cevap verebilir. Benimle alakalı yazdıklarınıza gelecek olursak, benim sizin ile ya da burada k, hiçbir oyuncu ile bir ilgim olamaz. Bana işimi öğretemezsiniz. Benim mizacım bu şekilde, ben konuşmalarımda gülücük koymam ve sempatik olmak için de çabalamam. Diğer adminlerin ne şekilde yazdığı ise beni gram ilgilendirmez. Eğer yasaklı isimler gibi bir konuya ihtiyaç olsaydı kesinlikle böyle bir konu açılırdı. Yok isminizi hz bilmem ne yapacakmışsınız, yapın ozaman, yok ismimi facebook yapacağım, yapabilirsiniz. Yasaklandığınız zaman bende size ben demiştim derim. 2014 yılında ne kadar fenomen olduğunuz beni alakadar etmez. Ayrıca oyuncular burada PEYGAMBERİN SERABI sistem gemisinden dolayı ortalığı yıkarken, siz ismimin başına HZ koyacağım diyorsunuz. Gerçekten istediğinizi yapabilirsiniz. Size güzellik ile yazarken , o kadar alıngan bir şekilde davranıyorsunuz ki.. Lütfen açın bir önceki konunuza verdiğim cevabı.. Nerede forum isminiz hakkında konuşmuşum? Sohbet diyorsunuz. Siz sohbet etmek istediniz de ben mi etmedim? Siz isimler konusunda sorular soruyorsunuz ve bende size uygun olmadığını belirtiyorum.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.