Nick değiştirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **кãняẵмāймáяaślı** tarafından 16 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar nick değiştirme sorunu devam ediyor bildiğiniz gibi fakat Internet Explorer tarayıcısından nick değişebiliyorsunuz yalnız şöyle bi sıkıntı var Explorer sürümünden veya pc den kaynaklı sorunmu var bilemiyorum bende Explorerden denedim değiştiremedim arkadaşımın bilgisayarı vasıtasıyla değiştirdim nicki bilginiz olsun.
    Arkadaşlar Explorerden nick değişemeyen arkadaşlar güvendiği arkadaşları vasıtasıyla arkadaşının Explorer tarayıcısından değişebilir.
    [Konuyu nereye açacağımı bilemedim arkadaşları bilgilendirmek için buraya açtım]
    İyi Oyunlar :)

2. güzel kardeşim 20 gündür bekliyordum sorunu çözdüm sayende sana bokor falan atayım ne istersen :) öyle bi sevindim anlatamam

3. Bende baya bekliyodum arkadaştan öğrenince sizlerle paylaşayım dedim :)

4. Merhaba,

Fakat şunu unutmuşsunuz.Hesap paylaşımı yasaktır ve işlem uygulanır.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

5. aman sayın moderatör. arkadaş faydalı bilgi vermeye çalışmış bir de üyeliğine zeval gelmesin :)

6. Sayın mod 1 hesabı 2-3 kişi oynuyo 2 dk nick değişimi için girip çıksın arkadaşlar sıkıntı yok zaten nicki değişebilenler yapar yapamayanlarda team wieverdan bağlanıp yapar seafight ın hatasını biz çözmeye çalışıyoz artık :D

Saol usta yardımcı olabildiysek ne mutlu :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2017
  7. atlas42

atlas42 User

Ben diyorum temsilci atansın hesaplara, onların da hesap üzerinde belirli yetkileri olsun. Sonra fikrim saçma olarak karşılanıyor. Durum ortada. Bir hesaba kaç kişinin ne kadar girip çıktığı malum.

8. Merhabalar Arkadaşlar,

Kurallar belli.Bizler başka birşey yapamayız.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

9. Ben öğlen işyerimde oynuyorum akşam evimde benim oyunu nasıl oynayacağıma kusura bakmayın adminlerimde kimse karışamaz.

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Öncelikle kimse size sabah iste aksam evde girmeyin demiyor, girebilirsiniz zaten.

Ayrıca kimse karışamaz diye bir şey yok, burada oyun oynuyorsanız kurallara uymak zorundasınız.

İyi oyunlar.

11. arkadaş explorer ın hangi sürümü ile oluyor bu değişim

12. Bu oyunun kuralları insanları kısıtlama aşamasına geçmeye başladı seafightın sadece bi oyun olduğunu unutmayın lütfen.Bir de son zamanlarda dikkat ediyorum forum moderatörleri oyunculara karşı hiç anlayışlı değil .Arkadaş gayet de doğru bişey söylemiş.karışamaz diye birşey yok yazmışsınız ama karışamaz oyun dışı birşey değil çünkü pushing nasıl uygulanıyor bilmiyorum ama umarım böyle kimsenin hakkına girmiyorsunuzdur. Sizin için de kurallar oyunculara karşı sert olmanızdan falan yana olabilir ama hiç iyi bir tutum değil çok diktatörce.Neyse sadece uzun zamandır forum adminlerinin oyunculara karşı cevapları ilgimi çekmişti yanlış bir tutum olduğunu dile getirmek istedim sadece.Biliyoruz siz de kuralları uyguluyorsunuz ama bi tık daha anlayışlı uygulamanızı tavsiye ederim.Herkese iyi günler kolay gelsin .

NightWish66 ve βเÇKเŊ bunu beğendi.
  13. eski sürümler