Nick Değiştirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve cяяuzz tarafından 9 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cяяuzz

cяяuzz User

Nickim başkası tarafından değiştirilmiştir bu benim için sorun oluyor (düşman alyansında aynı nick olduğu için) ve günü gelmedi nick değiştirme açılırmı illaki beklememiz gerekiyormu bilgilendirirmisiniz teşekkürler.

«»๓คlк๏ç๏ğlย»[Ổ~گ]«™
    149/24410210

2. Merhaba,

Gunu geldiginde isim degistirme sekmesi etkin olur o zmn degistirebilirsin baska turlu degistirme gibi bir durum yok
    Suresinin dolmasini bekleyin

3. cяяuzz

cяяuzz User

Başka bir oyulu yok yani sistem buna bir çözüm bulamazmı peki?

4. 1 hafta suresi var isim degistirmenin beklemeniz disinda bir care bulunmamaktadir

5. cяяuzz

cяяuzz User

teşekkürler :)

6. Rica ederim
    İyi Oyunlar

7. cяяuzz

cяяuzz User

İyi oyunlar.

8. Selam,

Supporta yazarsanız yardımcı olabilirler.

İyi Oyunlar

9. cяяuzz

cяяuzz User

10. mamı_55

mamı_55 User

Malesef support yardımcı olmuyor bu konuda. Geçen hafta geldi başıma.

11. cяяuzz

cяяuzz User

mamı_55 kardeşim ben şansımı denedim inşallah olur.

12. cяяuzz

cяяuzz User

mamı_55 dediğiniz gibi süresinin dolmasını beklemem gerekiyormuş sportta bunu söyledi :)

13. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Hesabınızı başkaları ile paylaşmaz iseniz bu tarz sorunlar ile de karşılaşmazsınız.

Supportun belirttiği gibi isim değiştirme süresi doğduğu zaman kendiniz değiştirmelisiniz. İsim değişirken şifrenizi de değişin ki yeniden aynı durumla karşı karşıya kalmayın

İyi oyunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ocak 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.