Nick Değişimi Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AKHILON tarafından 24 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AKHILON

AKHILON User

gelen günceleme en azında 1 hafta önceden belirtilmeliydiki bizlerde ona göre nicklerimi ayarlama şansımız olsaydı oyunu aktif pynayan biri için 1 ay nick değişme süresi çok uzun bir süre en azında tek seferliğine herkesin nick değişim süresi sıfırlanmalı.

çAğRı bunu beğendi.
  2. 1ay dolcakzten 2 hafta oldu 2 hafta daha sabredersen dolucak zten sıfırlana kadar süre dolar

3. 1 ay değişim çok uzun. E-posta ile degisemedigimize göre neden oynarlar 1 haftalik sureyle, anlamak zor.

Konuya gelince, dediginde haklisin ancak bunu en basta düşünüp uygulamalari gerekirdi.

4. atlas42

atlas42 User

Belirtilmeliydi.

5. Yeni gelen yama çalışmasıyla birlikte değişim 30 güne çıkartıldı fakat 1 2 gün önceden nick değişimi yapan oyuncular haberleri olmadığı için 7 gün yerine 30 gün beklemek zorunda kaldı. Tamam bir çalışma olabilir belki iyide olur fakat bu işlem yapılırken en azından bir seferliğe mahsus değişimi beklemede olan tüm oyuncuların süresi sıfırlansaydı ve sonrasında bu işlem yapılsaydı daha iyi olmaz mıydı ?

6. atlas42

atlas42 User

7. ADARE GURKAN
    Kardes vAllaha sagol bende habersiz 1-2 gun oncesiinden degistirmistim 1 hafta gecti hala gelmedi bende sorun var sanmistim demekki 30 gun olmus ogrenmis oldum bunu nerden ogrendin ben forum u takip ettigim halde boyle 30 gun ile ilgili bi duyuru gormedim

8. Süre dolucak az kaldı

9. atlas42

atlas42 User

10. En azından orda bir sayaç olsa kaç gün kaldı diye :D

11. Sayaç olması da gerekir kaç gün kaç saat kaldığına dair

12. Keşke 7gün kalsaydı veya oylama yapılsaydı bence gereksiz bir karar olmuş oyuncunun zararına en kötü ihtimal nden 20 veya 10 gün değil 1ay olduğunu belirtselerdi iyidi

13. nick değişim sürem ne kadar kaldı nasıl öğrenebilim

14. Öğrenmenin tek yolu ne zaman deiltirdiğini aklında tutucan ben 1 gün önce deiştirmiştim bu güncelleme gelmeden 13eylülde oldu bu olay 30gün bekliyorum o yüzdwn

15. Merhaba Korsanlar,

Nick değiştirme önceleri mail onay ile istediğin kadardı. Sonra 1 hafta oldu süresi, şimdi ise 30 gün ama bu sürenin kaç gün kaldığını veya kaç saat görme şansımız yok sisteme bunu eklenebilmesi bence sadece 2 satırlık kod'dan ibaret :) Destek verirseniz forum adminleri bunu görüp belki iletebilir hani O kadar hataya rağmen düzelmeyen oyuna belki bir şey eklene bilirmiş gibime geliyor :)

Kolay gelsin :p Sadece oyun olduğunu hatırladığınız zaman eğleneceksiniz :)