Neye göre uyarı neye göre sonsuz?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GARDİYAN-B34 tarafından 17 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARKADAŞLAR BU DÜZEN BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER BUNLAR KAZ GELEN YERDEN TAVUĞU ESİRGEMEZLER NİYE SÜRESİZ BAN VERSİNLER ADAMLARI NİYE OYUNDAN MAHRUM BIRAKSINLAR 1 BAN VERİRLER BU OYUNCULARDA 100 LÜ BOKOR ALDILARMI TAMAMDIR İŞTE BÖYLE 1000 OYUNCU OLSA ADAMLAR CEBE İNDİRDİKLERİNE BAKARLAR BİZDE BURDA YIRTINIR DURURUZ OYUNDA GEMİSİ FULL OLAN BİR OYUNCU LİG PUANLAMASINDA ŞUAN MANTA LİGİNDE TÜM SUNUCULAR SIRALAMASINDAKİ OYUNCUDA 504 MİLYON PUAN VAR BUNDA NASIL BİR MANTIK VAR ALLAH AŞKINA BANA BİRİ AÇIKLASIN 7 24 BOT GEMİSİ İŞTE

2. BEN IŞIK HARİTASINDA BOT KULLANANA GEMİLERİN RESMİNİ ÇEKTİM EĞER BAN VERECEKLERİNİ BİLSEM BURDAN PAYLAŞIRIM

3. kardeş diyecekleri cevap şu elden bi işlem yapamıyoruz sistem kendi yakalayıp banlıyor diyecekler

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Evet çoğu ban almadı en güzel örneğide siz, daha öncekier ban alırken siz kullanmaya devam ettiniz. ikincinin cevabı ise ilk defa hile kullanmış hesaplar denildi. Sizin hesabınıza bakıyorum yetenek hilesi yapmışınız kapanmış açılmış, şimdidede bot kullanımından kapatılmış.

TiryakiHasan ve ●ђр● bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.