Neye göre uyarı neye göre sonsuz?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GARDİYAN-B34 tarafından 17 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet bot kullandım acıkca söylüyorum ve sonsuz ban aldım zoruma giden bu degil.

Soru 1

Cogu bot kullanan oyuncu ban almadı ben ben o bu şu banlanırken bunların ayricalıgı ne?

Soru 2

Bazı oyuncularda 1 ay ban aldı uyarı amaçlı aynı botu aynı kural ihlalini yapmamıza rağmen bu neye göre verildi ?

Özellikle 2. sorunun cevabını merakla beklemekteyiz.

Cevabi bigpatron verirse hem ben hemde diger arkadaşlar için daha tatmin edici olur

Son düzenlenen: 17 Ağustos 2016
  2. Çok adaletsizce hemde çok, adam zaten 1-2 yıldan fazla bot kullanıyor, 1 ay gemisi yatsa ne olacak, çünkü yay yengec govde falan filan fullemiş pırıltıdan kasmış haksız kazançlarla etkinliklerde gülleleride doldurmuş, 1 ay banlansa ne olacak gene bot ile kastığı şeyler gemide.

Örnek en karlı etkinlikte bile insanız uyumamız gerekiyor sonuçta ama millet uyurken bot etkinlik sonuna kadar inci kasıyor gülle kasıyordu.

3. adamlar botla özel vurup ep tp kasıp rütbe puanı kastı bız elımızle vurarak oyundan soğuduk 1 ay ban adaletsızlıkdır aradaki farkı 1 aydmı kapatacaz .

4. Bugün yeni banlamalarmı oldu acaba?

5. evet

6. yüzde yüz haksızlık yüzde yüz adaletsizlik kabul o zaman benim gemimede 25 30 m inci atsınlar, bana da top geliştirme binlerce gün, yengeç oğlak yay darbe 1000 gün yükleyin aynı botla kasmışım gibi verin beni de 1 ay banlayın, sanki bu 1 ay onlara bir zararı mı oldu? hayır gemi zaten kasılmış olmuş bitmiş darbeyi gününü mojosunu güvertesini fullemiş etmiş. sadece botla toplanan pırlardan çıkan mojolardan gelen harıtalar ve mojodan gelen havai patlayanlar onlara yeter, bana da yükleyin bunları banlayın 1 ay, ama 1 ay sonra gemi açılınca hiçbir eksilme olmayacak gene yengec darbem milyon güllem harıtalarım incilerim duracak.

TR-2_vatansağolsun23 ve erbaa60 bunu beğendi.
  7. sonuna kadar haklısın seafightda adalet varsa 10 milyon inci borçla açar ki millet korksun bıdaha yapmaya ben smdi bot kullansam 1 ay ban yiceksem 1 sene kastırırım gemimi 1 ay ban cok cazip ben 1 senede gemime milyar gülle kasarım botla adalet istiyoruz.

GugudaForza61 bunu beğendi.
  8. Aynen çok iyi teklif yaptın -10 milyon inci ile açsın o zaman. Dediğim gibi adamlar kasmış darbeleri falan. Ben 4.000 gün %7 top geliştirme olan gemi gördüm bunu 2 ay banlasan ne yazar.

TR-2_vatansağolsun23 bunu beğendi.
  9. big patron bak bu senın yaptıgın acıklama hanı orda daimi yazıyor ya boyle mavi mavi :)[​IMG]

10. giş kuralları bellidir forumdada 2015 duyurusunda sınırsız kaaptılacağı yazdı anladığım kadarıyla görüntüleme hatası olabilir yakında forumda acıklaması yapılır biraz bekleyelim forum ve oyun yetkilerine bilgi verildiği sürece bizede acıklama yaparlar zaten

11. [​IMG]

Peki burda bigpatronun yazdıgda gòrúntüleme hatası mı?

12. mamı_55

mamı_55 User

1 ay olacağını bilsem bende kullanırdım pırıltı toplayacam diye gözlerim bozulacak be :mad:

13. bunu bilmiyordum ilk kez gördüm o zaman seafight bigpatronun açıklaması ;

Selam Korsanlar,
    Geçtiğimiz birkaç aydır, yeni bot algılama sistemimiz Seafight denizlerindeki tüm oyuncuları takip etti. Harici bir program kullandığını tespit ettiğimiz oyunculara, uyarı olarak dünden başlamak üzere iki haftalık bir yasaklama cezası verdik.
    Gelecekte ihtarda bulunmayacağız! Önceden uyarmış olup olmamamıza bakılmaksızın, oyunda avantaj kazanmak için bir kötüye kullanımını veya otomatik program kullanımını tespit ettiğimiz oyuncular daimi olarak banlanacak!
    Bu kural, böyle bir programı ilk kez kullanmasına veya oyun hesabına kaç yıldır sahip olup oyuna ne kadar maddi yatırım yaptığına bakılmaksızın tüm oyunculara uygulanacaktır.
    Lütfen dikkat: Bot algılama sisteminin bütün bot kullanıcılarını yakalamadığının farkındayız. Bot algılama sistemimiz hergün daha gelişmiş hale gelmektedir ve en kısa sürede bütün bot kullanıcılarını yakalayacaktır. Yukarıda belirttiğimiz gibi bugünden itibaren sisteme yakalanan bot kullanıcıları herhangi bir uyarı yapılmaksızın oyundan süresiz olarak banlanacaklardır.
    Seafight Ekibiniz
    Son düzenlenen: 24 Aralık 2014
    Bigpatron, 23 Ekim 2014

yapılan açıklamasıyla çelişir durumunda olur ben sadece ortak şekilde bir ayrım gözetmeksizin işlem yapılması tarafındayım banmı sınırsız sorun yok ama herkes 1 aymı bunada varım ama herkese eşit şartlarda olmalı seafight yetkileri ve yönetimi kendisiyle çelişmemeli olursa kafalarda acaba birileri dokunusmazmı diye adlandırılabilir banlı gemiler tanıdık yolları kullanarak actırılabilir sadece kafama gelen varsayımlar boyle birşey olum olmadığını kanıtlayamam taibkide

14. mamı_55

mamı_55 User

Facebookta bir sayfada paylaşılmış bir görsel. Niye adil değil niye 1 ay

15. REİS*38

REİS*38 User

Bot kullanımının uyarısı olmayacağını daimi olarak banlanacak diye oyun kuralı koydunuz ama bu kural çiğnenmiş oldu.
    1600 hesap sınırsız kapandı 1 ay ban yiyenlerin onlardan farkı var mı aceba ?
    Bot kullanımının 1 dk sı 1 ayı 1 senesi yoktur.
    GİŞ kurallarında yazıyor ayrıca daimi banlanacak diye kalın çizgi ile yazmıştınız

16. selami

selami User

arkadaş seafightta oyuncu kalmamış bu ne ya :D yakında açarlar bence çünkü kimse kalmamış harbiden

17. hıç caydırıcı değil her seferinde son diyolar bundan sonra sınırsız diyolar ama sonuç hep aynı siz bunlara acıdıkca biz bu oyundan soğuyoruz emeğımızle oynamak bıze ceza oluyo onlara ödül.

18. Tekrarında yani hesabınız açıldgnda tekrar yakalanma durumunda diyor.

O ki 1 ay verin herkeze o ki yatpıgnız acıklamanın arkasında durun herkese sonsuz verin

Ha herkez sonsuz aldıgında oyun maddi olarak büyük zarara ugruyorsa botu serbest bırakcakdınız bòylesi daha adaletli olurdu en azından şuanki durumdan

19. Temmuz15

İnşaallah bu oyundan en kısa zamanda kurtuluruz, dilerim ben dahil herkese süresizz ban verirler, hesaplarımız kapansın.
    Bir kuantum bir hp, bir de bigpatron ve chat moderatörleri kalsın. Almanyadakiler içinse programcılar üzerinde çalışıyor desinler kendileri okusunlar.
    kendi kendilerine kuralları lastik gibi uzatıp çeksinler anladıklarını anlamak istediklerini eklesinler. kafalarına göre takılsınlar sonra da
    kural bu desinler asla taraf tutmayız desinler de desinler....

hmm sen az bir zaman bot kullanmışsın o yüzden sana bir uyarı vereyim de gör desinler,
    az küfür etme ile çok küfür etme arasında fark var desinler,
    az yalanla çok yalan arasın da fark var desinler,
    az namussuz olmakla çok namussuz olmak arasında fark var desinler,...

ipin ucu zamanında kaçmış şimdi tutmaya çalışın bakalım oluyor mu.
    aylardır göz göre göre botlar cirit atıyor MANUEL ELLEŞEMİYORUZ desinler,
    otomatik bot tarama sistemi çalışıyor desinler,
    biz doldurma gemileri batıracağız diye milyonlarca buz atalım binlerce item kullanalım,
    sonra da sorumlu olanların masallarını dinleyelim.

fetö den beter beddua gibi oldu. onunki tuttu (yuvalarına ateşler salındı ) bizimkinin sonu hayır olsun İnşaallah.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.