Nerus Ve Diğer Botlar Hakkında !

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve elbartoxxl tarafından 23 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Çözüm bulunsunmu ?

1. Evet

83,3%
  2. Hayır

16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. elbartoxxl

elbartoxxl User

Bu botların ban yemesi için ne gerekli ne gerekliyse yapıcam ne lazımsa bulucam Entm başta olmak üzere oyunun %50 si bot kullanıyor hadi kullanıyolar anladık adamlar artık BP içinde bota koymuşlar gece 5 te oyuna giriyorum tüm haritalar işgal altında gördüklerine otomatik sıkıyolar kimseninde ban yediği yok eskiden olsa yiyiliyordu şuan ancak kullanan kişi ben kullanıyorum dediği sürece belki bi ihtimal ban yer bunun için ne yapmalıyız ne gibi bir bilgi lazım araştırıp bulalım ne kanıtı lazım insanların haklarına giriyolar 10 gemi iç içe aynanda haraket ediyor gemileri %-70 azalan gelir olduğu halde hepsi halen botta yazık günah emeklerimize verdiğimiz paralara kime sorsam kullan yüzde yüz güvenilir ban riski yok diyorlar ts de konuşsam ben bot kullanıyorum diye bile kanıt olarak sunamazlar ban atamazlar diyolar ve bu gemiler yılların oyuncusu olan insanlar lütfen konuyu kapatmayın emin olun bu bottakilerden kurtulsak 1 ay içinde oyun 2-3 katı oyuncuya sahip olucak kolay gelsin. ( .º×º.HξЧ-ĐØSŦЦM.º×º.[ĐST] )

savaşçı bunu beğendi.
  2. Muhtemelen Seafight yönetimi Unity'i bekliyor. Çünkü Unity sonrası birkaç ay en azından botlar aktif olamaz kolay kolay farklı bir altyapıya geçileceğinden dolayı. Bundan kaynaklı da şuan farklı bir çalışma yapıldığını düşünmüyorum. Unity'nin aktif olma tarihi ise eğer söylenildiği gibi olursa 15 Mart. Bekleyip görelim

3. elbartoxxl

elbartoxxl User

1-2 ay bot kullanılmasa bile programcılar gene bi yolunu bulucaktır çözüm olucağını sanmıyorum ama bekliyelim bakalım

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Botlar hakkındaki cevabımız belli. Maalesef manuel müdahale edemiyoruz. Şikayetleri merkez ekibimize iletiyoruz. Umarız gerekenler yapılır.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.