Nerus Notos Magmor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PA!N tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Karanlık günleri görmek ister misiniz?

Anketin kapanma tarihi 19 Nisan 2015.
  1. evet , olsun

95,0%
  2. hayır gerek yok

5,0%
  1. PA!N

PA!N User

Paskalya'dan sonra bence notos nerus ve magmor gemileri içinde her güne bir tane kara günler adlı etkinlik çıkraılıp tasarım alma derecesi zorlaştırılıp kristal inci ile ödüllendirilmesi için konu açıyorum.. Parayla satılması mantıklı ama ben öğrenciyim mesela o parayı çıkarıpta veremiyorum çünkü başka sevdiğim tasarımlarda var hepsını alacak olsam ardı arkası kesilmez bu sebeple sizden isteğim tasarımlar çıksın ama alınma derecesi zorlu olsun gün içinde alan sayısı 50 yi geçemesin .. iyi akşamlar desteklerinizi bekliyorum..

2. HeYhAt

HeYhAt User

Neden olmasın ki

3. Bekliyoruzzzzzz.....

4. Karanlık günler yakındadır umarım :)

5. peki dostumonalrı kesmek için gulleyı zamanı nerden bulucaksın ben paskalyadan hıc bısey alamadım gunde 12 saat calısıyorum ve 20 dakıkada bı atılma falan fılan ılk seferde alamama bence paskalya gıbı olucaksa hıc olmasın olsun ama bol olsun en azından her harıtada cıksın eger kı paskalya gıbı olucaksa hıc olmasın bence bu bebim fikrim ama yınede fıkrıne saygılıyım ıyı oyunlar...

6. Aynen katiliyorum kesmesi zor olsun ona lafim yoktu 20 dkda bir tane atinca 150 kisi üstüne cullaniyor sistemin. Her haritada olursa hic problem olmaz

7. Her haritada olsun bolca olsun yani:))

8. Magmor iyidir. :D

9. Bekliyoruz paskalyadan 4/3 tasaromlari aldim su helhamer gelmedi sadece