Destek Nerden kristal elde edicem

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Huabtais tarafından 13 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Huabtais

Huabtais User

Yaklaşık 500 600 kristal lazım nerden elde edicem ?

2. WmLuxfm

WmLuxfm User

inci ile alabilirsin yada tüccar kesip kargo topluyucaksın

3. Huabtais

Huabtais User

kargodan ne kadar geliyor biraz daha açar mısınız ?

4. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

Kargodan 3 Tane Geliyor Diye Biliyorum Tam Bilgim Yok Ama Maks 5 Geliyor diye biliyorum katlayıcı ile

5. şuanda tüccar isimli npcyi vurarak kazanabilirsin 900 bin canı var bitince 2 tane kargo atar battığı yere kargodanda 2-3 kristal verir fakat 25 bin civarı vuruyor ona göre

6. Huabtais

Huabtais User

Teşekkürler cevaplar için fakat bu oyunda etkinlik dışında para vermeden kristal alınmaz mı bu ne saçma şey

7. eğer katlayıcın varsa 8 kristal çıkıyo tüccarlardan. ben etkinlikte 3 yetenek 2 kale açtım 1 m gülleyle. Allah bereket versin yani. ve para falan da vermedim. 3x günlerinde pazara çıkıyo fosfor güllesi o zaman bascan 10m altını alcan maalesef dostum

8. İndim paketi ile beraber kristalin maliyeti 216 inceye düşüyor. İnci kasıp indirim paketi çekerek alabilirsin 500 tanesi 108bin inci yapar