nerde admınler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .......єƒє....... tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ılk basta banlamayı yapan elı hızlı guzel admınlerımız nerde bızım sabah aksam demeden genel banlama lmadan gemılerı kapatırken baya hızlı ıs yaptınız ama malesef su acıklmaaları artık ıs ısten gectıkten sonramı yapıcanız bakın etkınlık bıtecek hatta normalde bıtmesı lazımdı hala bı acıklama yok olacak gıbıde durmuyo 1 kısıyemı baglı koca forum

2. bende çok merak ediyorum ancak adminlerinde insan oldugunu ailesi oldugunu işi olacagını unutmamak lazım belki hastası vardır belki davettedir biraz anlayışlı olmak lazım

3. yumi

yumi User

d,ğer forumda açıklandı etkinlik yarın 18:00 da sona erecekmiş karaborsa 3 ünde kapanacakmış.

4. banane dıger forumdan arkdasım bızım admınlerımız nerde dıger swlerde hıc bı ıslem yapılmazken bu gemıler kapandı ama sımdı tam tersı herkes acıklmaa aparken bızımkıler nerde

5. NavySEaL

NavySEaL User

Bende cok istiyorum acıklamayı ama bu tur acıklamalarda tercuman elinden geciyor. Merkezden tr acıklama cıktıgını sanmıyorum he tercüman savsaklar gec gelir adminlere bi sey diyemeyiz adamların elinde deil hersey biraz anlayıs

6. Kardesim diyorum ki bu aceleci hemen banlari atan adminler varya daha bir aciklama gelmeden aylar once bizim hesaplari kapatan hah iste onlara sesleniyprum ben ban meselesi olunca geceli gunduzlu tonla gemk kapattirlarken hic merkezfen bi emir aldiklarkni sanmotpeim olsa gemelde kapatilirdi simdi o adminler nerde hani acimlama cok mu zoe cevirisini yapmak bak forjmda daha bi cok arkadasimiz cevirisink hapmis bile bi adminin bunu yapacak kadar tecruvesi yokmu en azindan soeulara cvp verislin mesela bansa massalla en ondeyiz ama acillama plur etkinlik olur hala kimse yok bak etkinlik basladi miletin haberi bile ypk yaziktir gunahtir o kadar emege zamanimiza hadi biz anlayup alman swforumuna bakiyoruxda anlmayanlar ne yapacak asil girsizlik bu bilgi edinme hakkimiz caliniyo nerde o dukkan hirsozlik diyen adminlerimiz bu hakkimiizi zararimiiz kim karsilicak

7. Admin 1 kişi 2 kişi 3 kişi değil bir çok kişi.. hepsinin işi olamaz.. bizde oyuncuyuz. biz olmadan oyunda olmaz. bu bir değil iki değil. hiç bir açıklama yok.. yenilik oluyor bi açıklama yok. reset atıyolar. bi açıklama yok. iş banlamaya gelince seriler.. biz çocuk değiliz elma şekeri verip bizi kandırsınlar. yok öyle bişey. bizi kaideye alan yok ki.

8. Alman forumundaki aciklamayi mi takip edicrz yada face sayfalarindaki aciklamalarimi bu konuda bi destegimizde tok nasik bi honetim anlayislaro var cozebilmis degilim subborta yazsak gene ayni insanlar buraya yazsak geme aymi insanlar kime sikayet edip hakkimizi aricaz biz

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

yıllarca bir numara olan ekibe hemen neler yazıyorsunuz teşekkür ederiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.