neleri geliştirmeliyim?

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve OziOzi1212 tarafından 23 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OziOzi1212

OziOzi1212 User

kalelerim full, yeteneklerim full, toplarımın hepsi yıldırım ama 1.seviye 300 0.seviye 200 diğerleri karışık 600 tane top yerim var. 34.seviye taşlarım var. paket çekmeli miyim? hangi paket daha mantıklı olur? neleri geliştirmeliyim?

2. Öncelikle İngilizce öğrenmelisin malum günümüz de bence bilmek şart. İkinci olarak işlerine göre öğrenmek istediğin şeylere göre ikinci bir dil öğrenebilirsin.
    Bunların dışında muhakkak bir vasıf edinmelisin kendine, çeşitli hobilerin ve ilgi alanların olabilir ama bir konu da uzman derecesinde kendini geliştirmelisin.
    Ayrıca yaptığın işe göre yurt dışı imkanlarına bakabilirisin veya öğrenmek, uzman olmak istediğin işle ilgili daha iyi eğitim kaynaklarına odaklanabilirsin zira ilgilendiğin alanla ilgili yurtdışında eğitim görmek seni çok ilerletir.
    Ayrıca çeşitli hobiler edinebilirsin mesela blok flüt dışında bir müzik aleti çalmayı öğrenmek inan sana çok iyi gelir. Mesela gitarın telini bir iki kez tınkırdatmak bile bana çok iyi geliyor
    Ayrıca kitap okumalısın bazen hiç isteğin olmayabilir ama okumaya çalış özellikle ilgilendiğin alanlarla ilgili konular da çeşitli kitaplar ve makaleler okumak sana oldukça fayda sağlayacaktır. Ayrıca arada bir alanın dışında farklı kitaplar okumanda da büyük bir fayda var.

3. CABBAR

CABBAR User

adam yapılması gereken her şeyi yazmış bence harfiyen uygulamalısın

SHARONLEE bunu beğendi.