Neler Oluyor %17

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve sansar6161 tarafından 17 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sansar6161

sansar6161 User

TR Saati ile 02.00 da gelen ek %17 lik indirim hakkında bilgilendirilmediğimiz için evvelinde sigma sonrası çekilen paketler %17'lik şu an ek indirimden yararlanamadı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Şu an paket çekenler toplu alımda bizden oldukça haddinden daha fazla karlı olacak. Peki ya önceden paket çekenler mağdur durumda mı kalmış olacak. Çok merak ediyorum. Gecenin 2'sinde tüm arkadaşlarımız mağdur olduğumuzu düşünüyoruz. Sizler ne düşünüyorsunuz

2. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Şuan sigma %18 zaten ek %17 indirim mi geldi?

3. Benim anladığım Sigma lalanlara 18lik indirim sağlandı ondan paketleri çektik lakin sonradan da 17lik bir indirim yaptılar büyük aslında bunun nedeni şu olmuş Sigma paketi alanların çoğunluğu gelecek olan paketlerde büyük bir fark olacağını veya paket içeriği çok farklı olacağını düşündüler gelen paketler de her etkinlikte çıkan faso fiso olunca almadı kimse bunun üzerine bir daha indirim yaptılar panik havası oluşturup paketleri çeksinler diye yani kısaca kazık sigmayı alıp ardından paketleri çekenlere geldi bana bize :D

4. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Aklıma geldi böyle birşey yapacakları ama bir an önce kavuşma isteği işte :) şahsen bugün de veya etkinlik boyunca buna benzer şeyler yapabilirler kod vs. ben bekliyorum yine tuzağa düşmeyelim :D

5. Bilmiyorum da 3.ayımı bitireceğim abd3teyken zevkine oynuyordum şuan birleşme oldu oyundan zerre zevk almıyorum yemin ediyorum sunucudaki Türk arkadaşlar gavurdan daha gavur sunucularına geliyoruz kol kanat germesi gerekirken aksine en büyük düşmanlığı yapıyorlar :D
    Resmen Çakalların önüne attılar bizi bir de tam gelişme aşamasındayım 3 ayda ne kadar paket çıkardılarsa bayıldım ama gel gör ki level farkından yine eziliyorum.

6. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Kesinlikle haklısın oyun para oyununa döndü maalesef oynayıpta kasıpta biryere gelme çok zor mecbur para harcayacaksın yoksa gelişme yok.

7. Keşke para harcadığımda gelişebilsem adamlar bot kullanman için zorluyor ben adım gibi eminim botu da bunlar satıyor 50 milyon oyuncusu olan bir oyun resmen in cin top oynuyor yeminle bak etkinliğin ilk günü haritalar full çekiyordu 2.günü tek başıma etkinlik bosslarını kesmek zorunda kaldım kimse yok ne atlantiste ne yüzeyde sözde pvp sunucu olan oyuncular da kalkanla geziyor bak diyim çok fazla değil yakın zamanda tüm sunucuları birleştirirler şuan kaç sunucu var onu bile bilmiyorum mega ve ultra mega ve avrupa hibrit sunucusu tek mi var bilmiyorum ama yok yani olmuyor oyunu canlandırmak için yeni oyuncu çekmeleri lazım bu oyunu mobile taşımalarından başka bir şansları yok

8. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Yavaş yavaş değil hızlı bir şekilde dediğin yöne doğru gidiyoruz.

globalkorsanlar bunu beğendi.
  9. 15 şubattan bu yana 8600 tl harcamışım artık sadece ve sadece keskinlik alacağım isterlerse yeni top çıkarsınlar şuanki topları çöp etsinler bir kuruş masraf etmeyeceğim keskinlikten hariç çünkü değmiyor haketmiyor oyun bu paraları haketmiyor

10. sansar6161

sansar6161 User

Bu konu hakkında herhangi bir yorum dahi yapılmadı. Neden hatalar, hata olarak kabul görünmüyor supportta görevli olan kişiler bizlere bir oyuncu veyahutta bir müşteri gözüyle bakmıyor. Biz neden kendimizi mülakata çıkmış insanlar gibi hissediyoruz? Anlamadığım şeylerden birisi oyunun hatasını burada destek hatlarına ilettiğimiz zaman ''Bu konu hakkında bilgi vermek zorunda değil GİŞ kurallarında yazıyor zaten bu'' diye iletilen bir yanıt benim neden feleğimin şaştığını hissettiriyor? Akli dengem mi yerinde değil yoksa; Alenen mağdur olduğumuz bir konu hakkında sanki hiç mağdur olmamışız da üstüne bu yazıyı yazdığımız gibi de tamamen suçlu konumda hissettirilip çeşitli saptırıcı ifadelerle verilmiş beyanlar karşısında nasıl suçlu olabiliyoruz anlam veremiyorum. Benim bu paketlerin böyle bir ek indirim olması gerektiğini bilmem en doğru hakkım neden olmuyor? Ya neden olmuyor? Bende belki bugün ve o yanlışlıkla açılmış olan ek indirimden yararlanırdım. Paketleri önceden almazdım. Aradaki fark parası sizce dudak uçuklatmıyor mu? Dün gece saat 2 civarlarında benim arkadaşlarımdan birisi ''acaba atmye gidip para yatırıp o şekilde mi alım sağlasam'' diyerek ne kadar oyuna karşı hevesli olduğu ortada değil mi? Bu insanlar gerçekten topyekün küsmüş olsa ne olacak? Gerçekten şuursuz tutumlar telafi edilmeye kalkılır mı? Bilemem orasını. Bu durumun hata olduğunu ifade etmek yersiz. En azından sigmayı destekleyen paketlere bu indirim gelmeseydi diğer paketlere gelseydi bu şekilde yazmazdım bile. Bu hoş olmayan ticari bir davranış olarak öznel düşüncemi ifade ediyor, bu davranışınızı tamamen kınıyorum. Bir gün bunların telafisi olması temennisiyle diyerek söyleyecek herhangi bir ifade bulamıyorum.

ÇaRŞı32 bunu beğendi.
  11. Biz koyun onlar çoban başka söze ne hacet aga ister kurta teslim ister yünümüzü çıkarıp satarlar isterlerse derimizden mont çanta yaparlar :D

12. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Arkadaşlar hepinizin mesajını okudum. Ciddi anlamda haklı olduğunuz çok konu var. Ben ileteceğim. Umarım faydası olur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.