Neden oyunu oyuncular açısından zevksiz hale getirmeye çalışıyorsunuz anlayamıyorum.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZagoR_SÖK tarafından 12 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

Daha önceki etkinliklerde en çok hasar veren ve son atışı yapan oyuncu tasarım alıyordu, şimdi sadece en çok hasar veren tasarıma sahip olabiliyor, oda çoook küçük bir olasılık. Neden oyunu oyuncular açısından zevksiz hale getirmeye çalışıyorsunuz anlayamıyorum.

ΛѴƱҠΛƬ☆61 bunu beğendi.
  2. aynen katılıyorum saygılar

3. o zaman da insanlar birbirine karşı kin gütmeye nefret etmeye başlıyo çaldı bilmem ne diyerek. boşver zaten tasarım bi şeye benzemiyo

4. O bahsettiğin oyuncuların arasında olan, kendilerinin keyfine kalmış bir durum. O ona kin güdecekmiş falan beni bağlamaz, sistemi bulan tasarımı yüzde 1 ihtimalle alacak , oda 30 40 sisteme ilk rastlarsa ancak olur. Sonradan gelenler de hele de etkinlik güllesini parayla alamıyorsa hiç şansları yok.

5. bu oyunda bazı şeyleri zorlaştırmaları gerekir her vuran tasarım alsa sarmıyor .D

6. ben ikinci vuruşumda aldım tasarımı birader

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu durumu gerekli yerlere ileteceğiz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.