Neden kısıtlanıyor,?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΛŁΞЯК tarafından 6 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

oyuncuların oyun içinde çabaladıkları elit puan, yada kristal nimeti veya kristal gibi şeyler neden kısıtlanıyor, elit puanı kaldırdınız, kristal nimeti de çıkmıyor şükür, ( birkaç harrita bitirmedim ) kristal zaten muamma. 8 yetenek yapmak için toplamda bütün alayına indirimi katarsam 2.500.000 inci ediyor yazık ya. ne demişler sen bana 1 adım yaklaş ben sana 2 adım yaklaşırım. :) yetkililer lütfen bu konuya el atınız. haritadaki 1 altın 1 tp kazandınız olayı bence saçma. teşekkürler.

2. kaddarr

kaddarr User

valla elit puanı kaldırmakda haklı olabilirler birşey diyemem ama diğer konularda mantıklı adımlar atmaları gerekir ama seafight hiç bir zaman mantıklı bir şey yapmaz 40 yengeçde 1 nimet alıyoruz kristal konusunda ise 5 yetenek için indirim paketi ile bile 6 milyondan fazla inci gidiyor tamamen mantıksız ama oyun böyle isteyen oynar istemeyen oynamaz diyorlar o yüzden hiç birşey değişmez

3. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

hayır onca zorluğa rağmen haritayı bitiriyoruz 40 dalga az değil aldığımız 25 ışınlanma emeğe yazık valla.

4. Direk nimet çıksın

5. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Ben haftada 3 4 yengeç yapıyorum ve en az 1 tanesi nimet veriyo ve oda bana yetiyor. Bu işler sanş işi birazda. Kristale gelecek olursa en son etkinlinte bile en az kasan 10 15 bin kristal kastı. Bana sorarsanız oyunda şuan kristal kasmak her zamankinden daha kolay. Hatırlarsınız daha bu sene çıkan kristal etkinliğinde kesilen skullar 65 kristal veriyodu. Benim 50 60 bin kristal kasan arkadaşlarım oldu. Herşeyide oyundan beklemeden önce birazda emek sarf etmeniz gerekicek yoksa oyunun ne zevki kalır ki ?

İyi oyunlar.

NightWish66 bunu beğendi.
  6. Arkadaşlarınız emekden ziyade para vermiş sanırım yada 8 yıllık emaktarlar aralıksz

7. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Bende o grubun içindeyim ve işlerime rağmen 30 bin kristal kasmıştım skull etkinliğinde. Önemli olan bir an önce yukarı haritalara çıkıp tılsımlara girmekte ve yukarlarda çıkan admiralleri ve incili npclileri kovalamaktan geçiyor. Oyuna iyi bir mesai harcayıp hiç para yatırmadan da herşeyinizi fulleyebilirsiniz. Ve bunun yanında çok cüzi fiyatlara satılan özel paketleride kaçırmamanız gerekiyor.

İyi oyunlar.

8. doğrudur benimde 3 4bin kiristal kasan arkadaşlarım var bende o grubum içindeyim gemiler kötü naparsın

9. madalyon02

madalyon02 User

HODOR vudu topunu parasız nasıl fuleyebiliriz ki? Hep para cüzi bir fiyata desen o da değil pahalıya satılıyor 4. Seviye yapmak için ne kadar çok para gerekiyor farkinda misin bilmem ?

10. _-LEON-_

_-LEON-_ User

Oyundan ucuz birşey yada emeksiz oynamadan kolay birşey beklemeyin arkadaşım artık, onca çalışan var firmalarında herşeyi basit yaparlarsa nasıl kazanıcaklar. Bence gereksiz artık bu konuşmalar

11. yahu eglence isteyen verir istenyen vermez para kimse silah dayamıyor kafasına milletinhe ama oyun fırsatları yakalarsan cok ucuz 250tlye 250blyoz 250 alev lırsın oyun ıcınde vudu topu alabılırsın hatta oyun ıcınde alan vr toplm 60 vudu topu almıs su 5 dha vrck 65 olck emek lzm sart

12. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

_-LEON-_ arkadaşım belki hatırlamazsın ama seafight ilk önce inci satışından kazanıyordu, işin içine hile girdi, satışlar düştü. sonra top satışı oldu. onunda içine hile karışınca oda rafa kalktı. seafight neden sürekli etkinlik yapıyor sanıyorsun. önceleri varmıydı. bana emekten sözetmeyin. benim yazdığım konuyu okuyunca kendi yazığının yersiz olduğunu anlıyacaksınız. ne dedim elitpuan dedim kristal nimeti dedim kristal dedim sen ise emekten çabalamadan bahsediyorsunuz. sayın moderatörüm şimdi konuyu kilitleyebilirsiniz. teşekkürler.

13. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.