Neden İnsan Aradığını Bulamıyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben mesala 2 saat yedim 6 yıldır oyuncuyum forumda daha banlı olan oyuncular hatalı olduğunu düşünüyorsa nereye yazmalı onun bile nereye yzıldığı bilmeyen bir oyuncuyum.
    Şikayetim var konu açamıyor herhangi benim şkayetimle direk olmasada aynı şeylerden bahseden bir arkadaşımıza cevap yazamıyorum. Bir yere konu açıyorsun cevap veriyor adminler sonra hemen kapatıyor başka soru eksik veya anlayamadığı bir yeri aynı pencere altında soramıyor. Chat adminleri veya cm ler bizler oyuncular olarak kimdir diye bilmiyoruz fakat yetkili insanlar biliyor , diyelim ki birisiyle savaşıyorsun ve chatte yetkili oluğunu düşünüyorsun bunun için de ban yemişsin foruma girip hiç bir şekilde şikayet edeceğin bir yer yok. Bu da seafight ekibinin dışarıya görünen kötü özelliğidir. Çünkü eğer şikayet olmazsa gelişmede olmaz. Ben bu görüşteyim bilmiyorum doğru mudur. Kimse söz sahibi değil ve bir admin beğenmedi bir şeyi hemen kapatıyor veya adminler bir cevap vermek zorunda kalıyor. Bu çok yanlış ve oyunu geliştirmek maddi anlamda çıkarını geliştirmek isteyen seafight ekibine yakışmıyor. Ha derseniz yok biz 5 kazanmak yerine 1 kazanalım sürekli aynı yerimizde kalıp zamanla batalım çok doğru bir noktada ilerliyorsunuz.
    Saygılarımla ...

Anti-Terör-11_ bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

6 yıldır bu oyunu oynuyorsanız ve daha chat banlarını nereye yazacağızı bilmiyorsanız bu tamamen sizin eksikliğinizdir. Senelerdir forumda chat banları için sabit konu mevcut ve oradan bakılmaktadır. Konular neden kapanıyor daha önce birçok kere cevabını verdik. Şuan ben bu konuyu açık bırakırsam onlarca konu ile alakası olmayan şeyler yazılır ve her seferinde konuyu yeniden incelemek zorunda kalırız kaldıki diğer konulara bakmak yerine neden aynı konuyu defalarca okumak zorunda kalalım. Açık olan konuya yeniden yazmak yerine yeni bir konu açmanız arasında tek fark başlık yazacak olmanız ve bir başlık yazmak bu kadar zor olmasa gerek.

●ђр● ve (silinen üye bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.