Neden Bir Üst Lig Değil?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SayKo54 tarafından 15 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SayKo54

SayKo54 User

Merhaba, genel anlamda ligi 130. sırada bitirdim, Deniz Anasını da 10. sırada bitirdim.
    Ben neden bu sezon yine Deniz Anası liginde başladım?
    Toplam Elite Puanım; 14m

2. DELGADO*

DELGADO* User

Ligi kendin atlıyorsun istediğin zaman. Eğer onu sorduysan.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Evet gerekli şartlar tamamlanınca limana gidip kendiniz atlıyorsunuz.

4. Liman tam olarak neresi ve 193.000 elit puanım var ne tavsiye edersiniz

5. 2-1 , 5-1 , 7-4 , 12-2 , 17-1 haritalarından ulaşabilirsiniz , 2-1 , 7-4 , 17-1 güvenli limanına bu haritaların en solundan , 5-1 ve 12-2 haritalarından ise en sağından bir noktaya yanaşırsanız harita atla ikonu çıkacaktır 15 saniye sonra güvenli limana gireceksiniz sağ tarafta madalya ikonlu bir ada var oraya tıklarsanız ligleri ve istediği şartları göreceksiniz , en ideal lig baraküda bana göre imparatorun taş kesesi , vudu topu gibi ödüller alabilirsiniz zaten baraküda ligi ödülleri deniz anası ve deniz atınıda kapsadığından en karlı lig bana göre onunda yukarısında manta ligi var fakat geminiz güçsüzse o lige ulaşmak sizi zorlar o yüzden siz şimdilik baraküdaya yükselmeye çalışın

Son düzenlenen: 16 Ocak 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.