Neden belli kişiler ban aldı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~H£åD~Huñ†£я™~ tarafından 11 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi benim aklıma takılan olay şu madem bot tarama sisteminiz var neden belli gemiler ban aldı bu oyunu 7-24 oynayan biri olarak ben sürekli haritada pır toplayanlara çok rastladım ve o kişilerde 3-4 ay öncesinden kullanmya başladı şimdi benm ana gemim kapandı fakat ben bir arkadaşımın gemiyi alıp bütün haritaları tek tek dolanıp baktım tam 3 aydır botta olan gemilerin çoğu ayakta sağlam duruyor şimdi siz bot tarama sistemi diyorsunuz ben bir bilgisayar programcısıyım gercekten eğer dediğiniz gibi bir sistem olsaydı elinizde o gemiler çoktan kapanmiş olurdu şimdi gelinde bunu açıklayın bize elinizde bi gösterge bi kanıt gösterin bize şöyle bir sistem var deyin ama yok elinizde öyle bir sistem siz sıralamadaki gemileri incelemeye alıp sonra hepsini toplu halde banladınız artık gözdağı vermek içinmi herneyse ama sizin elinizde öyle bir tarama sistemi olmadiği kesin çünkü olsaydı herkes banlanırdı şimdi bakıyorum haritalara o 3 ay önceden kullanmaya başlayanların çoğu halen açık peki madem tarama sisteminz var bu sadece belli gemiler üzerindemi çalişiyor o sisteminiz ben bu tarama sisteminizi çok saçma buluyorum kusura bakmayın biz okulda bunun çalişmasini sürekli yapan adamlarız eğer öyle bir sistem geliştirseniz gemilerin ıdlerini ve niklerine bakılmaksızın direk ban atılır ve haliyle o serverde gemi kalmazdı fakat siz bize tarama sistemimiz var diye açık yalan söylüyorsunuz çünkü o sistemin biz ne oldugunu gayet iyi biliriz bu yönde çalişmamizida yapıyoruz boş zamanlarımızda iyi günler...

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Gerekli açıklama duyurusunda mevcut. Duyuruda halen devam ettiği ve kalanlarında en ısa sürede yakalanacağı yazmaktadır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.