Ne Yapmaya Çalışıyorsunuz?

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by -_-Atomik-_-, Jun 19, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sorum ole basit ki oyuncularda ki chat görevlileri , suporttlar , ve bu oyunda ne kadar emeği geçen kimse varsa...
    Ben: Üye ID:
    65/8594506 üye id sine kayıtlı Atomik isminde Serdar KOTİL'im ve sizin her yaptığınız etkinliği beğenmek zorunda değilim. Bu duruma karşılık içinde hiçbir argo kelime bulunmamasına rağmen (sistem: 19-06-2014 tarihinde saat 10:00:46, 2 Saat(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 19-06-2014 saat 12:00:46 zamanında giriş yapabilirsin.) ban alıyorum , neden ? Hani nasıl oluyor da sizin oyuna son zamanlarda getirdiğiniz saçma sapan etkinlikleri hem çok beğenmeli hemde hiçbir şekilde sorunumu dile getirmemeliyim? Bu çok saçma. Oyunda sorun oluşuyor bunu dile getiremiyoruz, saçma sapan bir etkinlik oluyor bunu dile getiremiyoruz. Ne istiyorsunuz chat dışındaki her yere facebook , suportlara veya buraya ana avrat ne geldiyse küfür edip sonra sizden gelen düzgün konuşun lafına itimat mı gösterelim? Sizden ve seafight ekibinden nefret ediyorum bunun yanı sıra oyunda yer almayı seviyorum. Oyun oynamak patlatmak ve patlamak hoşuma gidiyor ama sizler oyunun içine .....

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

supporta yazınız

Thread Status:
Not open for further replies.