Ne yapmalıyım

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by FaceToFace, Oct 3, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. FaceToFace

FaceToFace User

Merhaba

Gemide 206 amiral 10 güverte var
    yetenek 12 :( ve kalede rampa 3/6 , Monte edilmiş seksant 1/6
    Tasarım luridos : %9 top hasarı , +50 k darbe 5k da vudu kalkanı veriyor. bide uçurma tasarımım var

Benim ne yapmam gerekiyor uzun bi sürenin ardından oyuna tekrar başladım
    Işıkta kasılmak için gemiyi dizmeyi yükseltmeyi düşünüyorum

Aklımda ihtişamlı kutu almak var
    Yetenek anlamında çok iyi olucak ama vereceği 75 tane 30 luk topu full amiral olmamdan dolayı kullanamayacağım için pek sıcak bakmıyorum alternatif yollara bakıyorum korsan kutusu+başka bir paket veya inci gibi(kale için)

Sormak istediğiniz başka birşey varsa sorabilirsiniz

Önerilerinizi bekliyorum

2. ]caprice[

]caprice[ User

ihtişamlı kutu alma.özgürlük paketlerini al

3. FaceToFace

FaceToFace User

Neden böyle soylediniz acaba özgürlük paketinin çok + sı var mı
    İhtişamlı da buyuk kristal farkı + 2. Seviye vudu rahibi + tasarım ve 75tane 30 luk top farkı var

Özgürlükte ise sadece 7500 kristal 40 top var bide tabii 500k cephane ama sırf cephane içinde bukadar şeyden olmak aklıma yatmıyor

4. Özgürlük paketleri daha mantıklı hem ilerisi için cephanen olur elit ile vururken vudu toplarıyla daha fazla vurursun aksine kristalde gelir. Aksine bu paketler her zaman çıkmamakla birlikte ihtişamlı kutuyu her zaman alabilmektesin

5. FaceToFace

FaceToFace User

Ama ben ihtişamlıyı daha sonra alamam ki yani tek seferlik alabileceğim birşey ileride sadece kaleler için az miktar inci çekebilirim
    o yüzden yetenekleri aradan çıkarmak istiyorum çünkü kristale de inci harcayamam

Vudu topunun çok bir + sı varmı benim anlayamadığım

6. olmazmı tabiki vuruşların dehşet biçimde artıyor

7. -onur824-

-onur824- User

selam , ihtişamlı kutu al.kristal alacağın zaman 10.000 kristal 185 tl iken ihtişamlı kutu'da 20.000 kristal+75 tane 30 kiloluk top+daedalus tasarımı+120.000 elit gülle+60 agwe tılsımı+1 aylık behemoth tamir asası.özgürlük paketlerine bakarsak büyük özgürlük paketi 5.000 kristal , 250.000 vudu kıyameti cephanesi , 30 vudu topu ve daha aklıma gelmeyen birsürü şey veriyor.eğer vudu topu çok istiyorsan özgürlük paketi al yoksa alma.hem yeteneklerin az yeteneklerini fullemen için kristal lazım.bu yüzden ihtişamlı kutu daha iyi görünüyor.ihtişamlı kutu al.vudu toplarını daha sonra alırsın.

8. ihtişamlı kutu şu anda alınabiliyormu acaba ?

9. -onur824-

-onur824- User

evet anasayfaya gir.eğer görünmezse birkaç kere yenile sayfayı.görürsün orda.

10. FaceToFace

FaceToFace User

Teşekkürler ihtişamlı kutu aldım
    Yetenek 44 oldu oyuk ile 5.500 vuruyorum . 7 tane güverteyi 4.seviyeye çıkardım birde fildişi güverte aldım
    Geriye kaleler kaldı onuda yavaş yavaş düzeltirim sanırım

-onur824- likes this.
  11. kaç tl harcadın toplam

12. -onur824-

-onur824- User

selam , ihtişamlı kutu 185 tl'dir.fildişi güvertede 37 tl'dir.yani bunlar 222 tl ediyor.

13. FaceToFace

FaceToFace User

Evet 222 tl . Bu aldıklarım dışında da para harcamadım

14. Kardeş sen onların hepsini unut ihtişamlı kutu filan alırsan 30 luk topları kristallemekle uraşıcan yine yetnek yapamıcan sen git özgürlük paketi çek :)

15. FaceToFace

FaceToFace User

Özgürlük paketleri gitti sanırsam ihtişamlı + güverte aldım

Şimdi kaleler kaldı nasıl bir yol izlemeliyim
    Monte edilmiş sekstant 2/6
    Gülle Rampası 3/6
    Yavaş yavaş arttırıcam kale indirimini kaçırdım zaten şuanda ışıkta iyi miktarda inci kasabiliyorum birdaha ki kale indirimini beklemelimiyim barutluğumu açmalıyım ne yapsam ? adım adım yapmam gerekeni söyleyecek varmı

16. Toplarının full oldugunu varsayalım.

Kalelerde Gülle Rampası ilk olarak 6 olmalıdır. daha sonra sekstant* barutluk 2lisini geliştirmelisin. daha sonra ise aralıklı top yerleri ve dümen bodoslaması şeklinde ilerlemelisin.

Kesinlikle kale indirimini beklemelisin. Önümüzde kabak festivali var bol bol inci kasarsın işte birazda olsa

17. -onur824-

-onur824- User

özgürlük paketleri içindeki vuduu topları dışında başka işe yaramaz.arkadaşın vudu topundan çok gemisini geliştirmeye ihtiyacı var.ihtişamlı kutu çektiği iyi oldu.