NE YAPMALIYIM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »亗R€B€Ł亗« tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şu an bozuk zaten boşta 25 yetenek var:)

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  2. hee tamam :D barut npc ateşi zırh 5 tamir 3 diyorsun :D

3. Hayır bak:
    Talangpoäng:
    25
    Kristaller:142

4. anladım onu anladım :D

5. :D açıkçası oyuncu vuruşu 5 diyorum :D

6. o da güzel tabi yumruk iyi :)

7. İşte bi şöyle 38 Oluversem çok iyi olacak :) ama çook zor, bi tavsiyen varmı ?

8. vala 31den sonraki sınır 37 böyle npc de 5 oluyor. sonrası ise yumruk 5lemek için 46 ki bu kasarak olmaz cidden olmaz :D
    sen bi 31 yap da 37yi etkinlik felan bi yerden yapıcan artık çok kris istiyor dayanmaz inci. ben üni hazırlanacağım için okul zamanı bu sefer hiç giremeyeceğim ama kış etkinliğini iyi değerlendir derim sonrasında da karlar eriyor etkinliği. her zaman karlı olmuşlardır.

9. Çok haklısın bari ihtişamlı paket falan çıksa...zamanında millet köşeyi döndü. Benim bi konu var ihtişamlı paketle ilgili destek verirsen sevinirim :) : http://sv.bigpoint.com/seafight/board/threads/htisaml-paket.45401/

10. :D saygı duyarım .

11. Neyse adminler bizi kovmadan ben gideyim burayı sohbet alanına çevirdik :D verdiğin bilgiler için çok teşekkürler :)

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  12. haha :D bir şey değil görüşürüz :D

13. HATALI BANN

Globale hiç bir şey yazmama rağmen
    06-08-2014 tarihinde saat 23:04:45, 30 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 05-09-2014 saat 23:04:45 zamanında giriş yapabilirsin.
    Bu saçmalığı yapan görevlinin cezalandırılmasını talep ediyorum.

ID 17719521

NOT: Buraya yazmamı Çağlayan admin istedi

14. buraya değil https://board-tr.seafight.com/threads/hatal-sistem-banlar.40623/page-19#post-294057 buraya

15. bir şey değil evet öyleydi sonradan tekrar burayı açtılar