NE YAPMALIYIM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »亗R€B€Ł亗« tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar gemim 16lvl 20yetenek 57amiral gerisi 27.5lik top kaleler 4/6 rampa 2/6 sekstant %5 hasarlı tasarım var oyukla düz 4000 vuruyorum Sizce öncelikli olarak ne yapmalıyım yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

2. 16 olmasaymışsın iyiymiş biraz daha güçlenir ışık tılsımına girerdin :(

3. amiralleri fulle tabiki

4. Direk rampayı 6/5 yap ilk hedefin bu olmalı bence

5. ışık düşmanda zaten behamoth bizde ve dediğin gibi yapıp kale gününe kadar inci kasıp rampayı 6/6 yapmayı düşünüyorum bende

6. Başka yorumu olan yok mu ?

7. rampayı 6 la sonra da az daha amiral al.

yetenek 31 yap menzil isabet barut 5le. başlangıç için ideal

Son düzenlenen: 6 Ağustos 2014
  8. MusaSOW

MusaSOW User

sımyacının bılgısı ve oguan lutfunu 5 yap eger yapmadıysan sonra ıncı bırıktır ve etkınlıkte cıkan yuzde 16 hasarlı tasarımlardan bırını almaya bak sonra 6-6 yaparsın rampayı sımdılık yeter.

9. Barut ve oguün lütfü zaten 5, rampayı 6yaptıktan sonra yetenek yap demişsin kristalleri inciylemi alıyım ?

10. kış etkinliğinde kristal kasabileceğini düşünüyorum bana kalırsa yüzde 90 ihtimalle kristal de kasabileceğimiz bir etkinlik olacak. 31 yetenek olunca bozup yeteneklerini npc den alıp agwedeki isabet menzile vereceksin. yani isabet menzil ve barutu 5lemen gerekecek. böylece hem düşmanlarının menziline yetişiceksin hem de özel haritada vs darbe almadan dalga yapacaksın. etkinliklerde de menzilden npc kesmen gerekiyor orada da işine yarayacak. rampa 6 ve 200 elit köle ile de herkesle aynı atış aralığında sıkarsın geriye kalan şey ise atışlarını arttırmak olur.

bunun için orta kale sekstant ve barutluk yaparken bir yandan da ilk birkaç güverteyi 3.seviyeye kadar kristalleyip içine top koyarsın.

yüzde 5 isabet veren pet görürsen etkinliklerde kaçırma.

ve tabiki de yüzde 5 tasarımdan bir anca önce kurtulmaya bak.

11. TEŞEKKÜRLER

12. bir şey değil. 3600 kristale ihtiyacın var 20den 31 yapmak için

13. Bende 100 amiral var 30 tane 30 luk 4. Seviye ve 5 vudu topu geri kalanlar 27,5 3-4. Seviye karışık. Şimdi ben bu 27,5 likler yerine amiral veya 30luk alsam vuruşumda gözle görülür bir değişiklik olurmu veya sen almamı tavsiye edermisin?

14. yaklaşık 100tane top alacaksın yani. amiral alırsan 2kat ep tp kasarsın ama 30luk alırsan tabi ki onları da kristallemen lazım biliyosun diğerlerinden az etki eder yani daha doğrusu istediğin gibi olmaz o kadar inci boşa gider. benim tavsiyem 55lik yerine amiral alman ya da kalelerini felan güçlendirmen incinle bu da senin tercihin olmalı.

bu arada sen yetenekleri bozdun mu :D

15. En iyisi 55 Ler şimdilik dursun anladığım kadarıyla gözle görülür bi değişiklik olmayacak. zaten o kadar geliştirmiştim :D şu an rampa 6/6 sextand 6/5 barutluğu açacağım en yakın zamanda. Şu an 25 yetenek var ve bozulmuş durumda ne yapacağımı şaşırdım baruttan vazgeçemiyorum :(

16. 31 olmadan niye bozdun bi de bana sordun bozimmi direk bozcam diye. ben arkadaşa 31 olunca boz diyordum yeteneği sen yanlış anlamışsın. çok düşmüş olmalı atışların sırf barut yeteneği yüzde 15 demek zaten ki yüzde 12 lik npc den vazgeçiyoruz. dostum 31 olmadan bozup menzile verirsen çook düşer atışların.

2750 kristal kasman lazımdı ama yüzde 27 atışların yüksekken tabiki.

17. Zaten şu an yeniden eskisi gibi yapacağım :) en yakın hedef 31 :D

18. yok eskisi gibi yapcam dedin ya 100 kris yine sonuçta