Ne yapmalıyım support çözüm bulamıyor

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by erzincanli0024, Jan 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iyi günler öncelikle size durumu anlatayım siz çözüm bulun gemimin kayıtlı oldugu gmail adresini bundan 1.5 yıl önce hotmail güvenli degil diye kurmustum kurarken bilgileri önemsemiyip rasgele yazmıstım sadece şifre yetiyor sanıyordum fakat 2 aydır gmailime ulaşamıyorum ne yaptımsa gmail adresimi alamadım.Supporta yazıyorum gmail adresinin nasıl geri alındıgını cevap olarak atıyor ilgilenilmeden bunu bende biliyorum nasıl geri alındıgını alamadım 2 aydır ugrasıyorum.Gemi o gmail üzerine kayıtlı bende supporta eski mail adresi olan hotmailime devredilmesini söylüyorum gmailin benim oldugunu mesaj atsannız bile cevap verilmeyecegi ispatını yapabileceklerini dahi söylüyorum fakat haylen aynı cevap gmailin alınısını yolluyorlar
    ödeme bilgilerim filan hepsi duruyor
    NE YAPMALIYIM BİR ÇÖZÜM SÖYLEYİN
    gmailimi geri almayı deneyin demeyin alamıyorum diye burayaa yazdım supporta yazdım

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yapılacak birşey yok manuel mail değişikliği olmamaktadır bu nedenle mailinize ulaşmanız gerekir

Thread Status:
Not open for further replies.