ne yapmalı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [связь] tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar rampayı 6 ladım toplar 55 lik 30 luk amiral karışık menzil 30 yani sizce bundan sonra kalelerdenmi gideyim yoksa yuva satın alıp top mu koyayım hangisi vuruşlara etkisi olur savaş gemisi amacıyla değil kasılmak amaçlı hangisini yapayım 27 yetenek var 209 top var gemide şuanda

2. yuvaları ve kaleleri eşit şekilde götürmeni tavsiye ederim. Yuvalar nasıl işliyor bilmiyorum ama mesela kaleden barutluğu 3. seviye yap onunla birlikte 2 tane yuva satın al. sonra sekstandı 3.seviye yap onunla birlikte 2 tane yuva satın al anlatabildim mi birlikte götür yani

3. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

dediğin şey saçmalık bilmiyorsan yanlış bilgilendirme. Rampayı 6 yaptıysan şimdi kesinlikle top yuvalarını açmalısın. Yuvalar kalelerden çok daha ucuza çok daha fazla hasar arttırmakta

4. yuvalar hakkında kesin bilgim olmadığını belirttim ne fiyatlarını ne de nasıl satın alındığını

5. -onur824-

-onur824- User

selam ,

yuvalar satın almak için ;

oyunu oynadığım bölümden "gemi genel görünümü" bölümüne tıklayacaksın. "gemi özelleştir" bölümüne geçip "değerler" sekmesinin altında sağ tarafı tıklayacaksın. ordan yuva satın alabilirsin.aldığın yuvalara toplarını yerleştirebilirsin.

6. tamam iyi güzel anlatmışsında neden anlattın ki bunu bilmeye ihtiyacım yok benim arkadaşın konusu sapıyor

-onur824- bunu beğendi.