NE OLDU BU OYUNA !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Dalgacı***** tarafından 5 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. toplam 8 yıldır oynuyorum ara ara bıraktığım oluyor tabi
    gemilerin üstünde chat yazısı çıktığından beri-adasız ve gemi canlarının toplam 80 bin dp olduğundan beri-çegirge gibi zıplayan gemilerden beri-özel haritaların zorluğundan dolayı chatte reset reset yazdıklarımızdan beri-şeker+kabak+bayrak gibi etkinliklerden beri oynuyorum...
    ama bu BOT olayı çoğu kişiyi mağdur ediyor.acaba SEAFİGHT yada BİGPOİNT MAĞDUR olmuyormu??? bu işin orta yolu yoktur. ya BOT KULLANMAK YASAK CEZA HEMEN VERİLECEK ..
    yada yasak değil HERKES KULLANACAK..gecen 21 lvl için ahtapot kestim oyukla 5 saat sürdü. YEMİN EDİYORUM ahtapotta bile BOT var.. GECELERİ UYKUSUZ KALDIĞIM OYUN NEREYE GİDİYOR??? dedinizki nisan ayı için banlar başlayacak amenna bekledik tık yok !!
    sonra dediniz programcı raporlu o na da amenna... bu rapor bitmeyecek galiba 15 gün geçti..
    bir başka oyunda BU KADAR BOT KULLANAN YOKTUR..
    DERDİMİZİ KİME ANLATACAZ ŞAŞIRDIK VALLA SUPPORT BİŞİ YAPAMIYOR
    FORUMDA KONU HEMEN KİLİTLENİYOR...
    SADECE DÜŞÜNCEMİ SÖYLEYECEM BU BOTU SEAFİGHT Mİ SATIYOR? ONUN İÇİN BANN ATILMIYOR??

2. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

aynen katılıyorum oyunda canlı oyuncu yarı yarıya , bot un her türlüsü kullanılıyor canlı oyuncunun yapacağı her aktifiteyi oyun içinde yaptıklarını gözlemliyorum; ışık haritasına girip sistem kesiyorlar bariz, tentecal kesiyor, sistem kesiyorlar, pır ve sandık açıyorlar, canavar kesiyorlar eee daha ne kaldı!

3. salih_5695

salih_5695 User

iskandinavya sevinde oynuyorum yemin ediyorum ışık tılsımına girdiğimde 50 kişi botta ahtapot için desen pırıltı desen kutu desen hersey war yukardakı arkadaşa katılıyorum artıık ozel günler için uykusuz kaldığımız eski seafight'i özledilk. lütfen gereken işlemler yapılsın oyuna giremez hale geldik.

4. oyunda ne zevk kaldı ne birşey seafight herşeyi paraya döktü

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bunlardan şikayetçi olmanız için hiç hile yapmamış olmanız gerekir! Top katlamasını ve şarapnel hilesini yaparken aklınız neredeydi.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Almak zorunda olmadığınızı biliyorsunuz. Evet biraz pahalı ama sonuçta bu bir şirket amacıda kar etmek. Hiç kimse birileri gelsin eğlensin gitsin diye oyun yapmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.