Ne Demek Oluyor Bu ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .desertylmz. tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın Yetkililer bu nedir ya ? http://hizliresim.com/BozOXj Bir tasarımı 200 kişi kesiyoruz neredeyse ve verdiği ödüle bakın. Önceden sorun vardı aşırı atıyodu tamam. Fakat dakkada bir de atmasın 15dkda birde en azından 7.5 dakkada bir atsınki kasılalım.

Etkinlik geliyor işimize yaramıyor, bu nasıl iş anlamadım. Koşturmacada da 2 kristal veriyor. Salon Edebiyatı bu resmen. DÜşük gemilerin bundan karı ne olucak ? Yükseklerden bile beğenmeyenler oluyor. Sizin amacınız oyuncu çekmek mi yoksa oyuncu eksiltmek mi anlaymadık doğrusu.

Seafight hiçbir etkinliği doğru düzgün yapamıyor malesef. Hep bir sorun çıkıyor. Ben herkesi memnun edebilirsiniz demedim ki olabilirde.

Kasılmak ve oyundan zevk almak istiyoruz artık. Amacınız oyuncuları sinir etmek ve oyundan dışlamak mı, yoksa memnuniyetsizliğin farkında mı değilsiniz ?

İlgilenilmesini önemle arz ederiz!

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.