Nautica'nın Laneti Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 23 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. brg

brg User

sağdan başla 360 derece dön mumların kenarlarına değebilirsin içine girme yeter. son gulyabaniye kadar canın full olsun gide gide tamir ol. son npc de aç kanasusamışlık yapıştır ejderi.. yapıştır mayını oldu bitti. 41 saniyede yapıyorum. 1 milyonda canım kalıyor.

2. zindan haritasını bitirme taktiği nedir? yardımcılar varken 7. dalgada batıyorum

3. Kunt_29

Kunt_29 User

Etkinlik tamamlamada istediği npc ler(boğucu hortlak sisi,elmonun ateşi,parıltılı bezler,zümrüt hayalet)bunlar nerede bulamadım.Son aşamadamı çıkacak acaba?
    ShaDe.

Claduio

4. ROVER.96

ROVER.96 User

Etkinlik puanı kasmak için taktiği olan varmı .Şuanda 200.000 e yakın yaptım. Daha 300.000 var. En kolay nasıl kasarım.

5. KILIÇ

KILIÇ User

Selam

Yanardağ sistemleri atmakta onu takip ediniz. :)

6. Kunt_29

Kunt_29 User

jack dayı 10.000 puan veriyor

ROVER.96 bunu beğendi.
  7. Kunt_29

Kunt_29 User

Teşekkürler.

8. srcnsntrk

srcnsntrk User

Evet Jack Dayı güzel puan veriyor ancak çıkma sıklığını anlayamadım. Çok nadir denk geldi. Belli saatlerde mi çıkıyor bilginiz var mı?

9. ROVER.96

ROVER.96 User

Teşekkür ederim.
    Kaç saatte bir çıkıyor acaba.
    Aynen çıkma süresi kısaltilsa iyi olur. Baya bekleniyor .

10. asdas333

asdas333 User

Etkinlik görevlerindeki karasakalın büyülü kemikleri hangi npcden elde ediliyor

11. Çilekeş hortlak npc sini kesin sonunda size verecektir

12. ben umutsuz hayaleti kestikten sonra çıkan kemiklerden aldım

13. jack dayı ortalama yarım saatte bir çıkıyor en fazla hasar veren oyunculardan olursan 10 bin puanın yanında ekstra 5 bin daha puan veriyor rahat yaparsın

ROVER.96 bunu beğendi.
  14. ROVER.96

ROVER.96 User

Teşekkürler

15. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

Sayın yetkililer ... her etkinlikte amiraller ihtiyaç duyulan malzeme verir. Nede bu etkinlikte amiraller öz vermiyor ... bu önemli bir şey zaman harcadığımız gemiden malzeme de beklememiz normal

16. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Amirallerin öz vermesi hakkındaki düşüncelerinizi bildireceğim. Umarım sizin istediğiniz gibi olur.

Saygılarımla.

17. Claduio

Merhabalar,

Çilekeş hortlak sistem gemisinden bu nesneyi elde edebilirsiniz.

Saygılarımla.
    Merhabalar,

Yanardağın patlamasını beklemek durumundasınız.

Saygılarımla.

18. Claduio

Merhabalar,

Jack dayı vurun derim ben. O şekilde kolay bitecektir.

Saygılarımla.

ROVER.96 bunu beğendi.
  19. Muğlak haritasında ödül sunucusu komple 11. de kaldık 1m puanı geçebilen yok megaya bakıyorum 12m yapanlar var nasıl oluyor neyi eksik yapıyoruz ?