Nautica'nın Laneti Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 23 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

15 Dalgadan oluşmakta diye biliyorum.

Saygılarımla.

2. shfrtt

shfrtt User

slm şu labirent görevini iptal edin lütfen , sadece atlentisteki görevle ilerliyoruz , 2 gündür uğraşıyorum ana bos kesilmiyo , tüm taktiklri deniyom olmuyo , başka görev alamıyoruz böyle bitmeyek bu etkinlik

3. qavrıla

qavrıla User

herkesın aklında delı sorular

4. Cpt.SOKOV

Cpt.SOKOV User

oyuna girebilen varmı 6 saattir lost connection supporta yazdım ama film izliyorlar galiba bakmadılar daha

5. 15.05.2010

15.05.2010 User

dostum çok basit çemberden çıkma çemberlere de girme tılsımlarını bas surekli kana susamışlık aç bu kadar

6. 15.05.2010

15.05.2010 User

haritanın ortasında olması lazım sisten bazen görünmüyor

7. 15.05.2010

15.05.2010 User

bildiğim kadarıyla 15 dalga

8. 15.05.2010

15.05.2010 User

mesela kafana neler takıldı kanka de yardımcı olalım

9. Kunt_29

Kunt_29 User

Oyun neden oynanır?Boş zamanlarımızda güzel vakit geçirip keyif almak için diye biliyorum ben.Seafight yönetiminin oyun anlayışı farklı sanırım.2 gündür oyuna girmek gelmiyor içimden.Grup haritalarının ikiside işkenceden başka bir şey değil.
    Fantom labirentini geçemediğim için günlük görevler ilerlemiyor.Muğlak derinlik ayrı bir karmaşa etkinlik tamamlamada isteiği için orada ilerleyemiyoruz.Muğlak derinlikteki ayrı bir sorun haritaya girince ekranı otomatik olarak yaklaştırıyor birsürü renk bulutlar sisler insanın gözlerini felaket bir şekilde yoruyor.Akşam oynayım dedim 15 dakikada kusacak gibi oldum.İnat ettim çıkmadım bitiremdim en sonunda midem bulanarak başım ağrıyarak gözlerim yorgun bir şekilde lanet olsun dedim bıraktım.Özür dileyerek söylüyorum ama hakikaten lanet olsun dedim.

Lütfen iletin yönetime bu dediklerimi.Ben şahsım adına bu oyuna para harcıyorum ve ciddi bir para keyif almak zaman geçirmek için(Yanlış anlaşılmasın bu benim kendi tercihim tabiki zorla harcatmıyor kimse bu parayı).Ama karşılığını alamıyorum harcadığım paranın.Cidden işkenceye döndürüyorsunuz.İllaki grup haritası vesire yapacaksanız yine yapın ama insanları mecbur tutmayın sezona etkinlik tamamlamaya görevlere koymayın.Keyif alan varsa illaki vardır onları oynamayı seven girsin oynasın ödülünü alsın.Ben ödülünüde hiç bir şeyinide istemiyorum.Bi huzur verin yormayın insanları hayat zaten yeterince yoruyor buraya bir kafa dağıtmaya keyif almaya giriyoruz malesef aradığımızı bulamıyoruz.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın daha söyleyecek çok şey varda ciddiye alan olmayacağı için ve yeri burası olmadığı için daha fazla uzatmayayım.Umarım en azından şu grup haritalarıyla ilgili bir değişiklik yapılır.Herkeze iyi oyunlar dilerim.

BY*KARİZMA*61** bunu beğendi.
  10. shfrtt

shfrtt User

slm arkadaşlar labirent görevini geçtim en sonunda , bi arkadaşın dediği gibi , ekranı büyüt -hız bas -yavaş ilerle büyük çark ile küçük çark ortsında dur sana saldıran olmuyo , ama çok uğraştırdı

11. GARBETII

GARBETII User

valla nişan kalmadi olmadi yinefe

12. bebekolar

bebekolar User

kafataslarının efendisi sıralamasında muğlak derinlikelerde öldürdüğün boss sayısı dikkate alınıyormuş galiba.haritayı 1 saatte oynasam sıralamada adım kesinlikle gözükmüyor.nasıl oynarsam sıralamada öldürdüğüm bosslar kabul edilir?

13. Kunt_29

Kunt_29 User

Sezonun etkinlik bölümünde fantom labirenti yada gizemli tören oyna diyor.Gizemli tören nedir?Etkinlik açıklamasında böyle bir bilgi yok?

14. srcnsntrk

srcnsntrk User

Etkinlik NPC'si olan Çilekeş Hortlak gemisi her kesildiğinde etkinlik puanı vermiyor. Etkinlik puanını 500.000 istemişsiniz görevler 1000 veriyor. Diğer npc'ler 50 60 arası veriyor. Acaba bunu nasıl bitireceğiz bilgi verir misiniz? Dİğer aşamalarda yükselecek mi veya?

15. çilekeş hortlak mini harita da gözükmüyor

16. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Atıığınız mesajdan notlarımı aldım. İleteceğim.

Saygılarımla.

17. ROVER.96

ROVER.96 User

Etkinlik serisini bu sefer tamamlayamamak çok kötü bir duygu. İkinci göreve zorlu bir görev koyup devamını getirememek . Denilen herşeyi yaptım fakat haritayı geçemedim. Diğer herşey neredeyse tam sadece görevlerden dolayı gitti seri.

18. ROVER.96

ROVER.96 User

Çok zor oldu az önce ucu ucuna bitirdim . Yapacaklara Allah kolaylık versin.

19. Morpheuss

Morpheuss User

Bence sen bir yerde hata yapıyorsun beceremiyorsun. Çok kolay bir harita tek seferde yapılıyor.

20. ROVER.96

ROVER.96 User

Olabilir , vallah 5-6 kezden fazla denedim anca oldu.