Nautica'nın Laneti Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 23 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_halloween_2025.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. Neden sistem bana sürekli tp puamı veriyor bi sorun mu var acaba

3. rbal4646

rbal4646 User

merhabalar sistem gemilerindne gelen iskelet özleri miktarını lütfen artırılması talebinde bulunalım. çok zor kasılıyor

4. ilk görevi yapman lazım

keşke etkinlik tamamlamada yeni bir title olsaydı veya sıralamaya gemi soluna rozet veren bir ödül konsaydı onun dışında ilk izlenim 100/10

5. fantom labırentını nasıl tamamlayabılırız bı kac defa gırmeme ragmen tamamlayamadım

6. ShaDe.

Sabit olan kırmızı halkadan sakınıp hareket eden halkalara temas etmeyip menzilden bitirebilirsiniz, tamir olmanız gerekebilir birkaç kez.

GaLaTaSaRaYsK bunu beğendi.
  7. fantom labirenti nasıl tamamlıyoruz nerden giriliyo

8. ShaDe.

Güvenli limanda kaptan karasakaldan girebilirsiniz.
    Sabit olan kırmızı halkadan sakınıp hareket eden halkalara temas etmeyip menzilden bitirebilirsiniz, tamir olmanız gerekebilir birkaç kez.

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  9. kac kere kacmama ragmen ölüyorum hep tamır edılemıorkı gemı sureklı hasar yıyor

10. ShaDe.

Kırmızı halkanın üzerinde fazla durmazsanız geminizde fazla dot hasarı birikmiyor ve uzaklaşıp tamir olabiliyorsunuz.

11. kırmızı halkanın dışına çıkınca sürekli 30 bin hasar alıyorum içinde kalırsam da tamir olamya fırsat vermeden içerdeki npc batırıyor. nasıl yapabilirim bu labirenti?

12. 15.05.2010

15.05.2010 User

Arkadaşlar etkinlik daha yeni başladı eksikleri olabilir az sabırlı olalım zaten güncelleme ve eklemeler gelecek bu aşamalı bir etkinlik sonuçta aceleye gerek yok3 senedir aynı etkinlik fazla da kafa yoracak bişey yok..

13. KamuSpotu

KamuSpotu User

Koskoca 18 gün bomboş bi etkinlik

14. bu fantom labirenti bitiren arakdaşlar var mı acaba nasıl yaptılar? kırmızı halka dısına çıkınca sürekli hasar alıyorum içeride ise npc sürekli sıkıyor tamir olamıyorum. nasıl yaptınız acaba

15. psiqopath

psiqopath User

fantom labirentini yapanlar bi taktiğini söylesin de bizde yapalım arkadaşlar. gemi devamlı hasar alıyor. nasıl tamir basabiliyorsunuz

16. Fantom Labirenti oynarken kartal gözünü açın ve kenarlardan , dönen çemberlerden kaçarak yapın

17. çok zor ben 3 seferdir yapamadim

18. tamir olmaya gerek yok çark şeklinde halkalar var ekranı yaklaştırıp tek kare şeklinde hareket edin kırmızı çarklar arasında ufak bi mesafe oluyo rhep hasar almazsınız.Çarklar hep aynı yönde gitmiyor bazen ters yöne dönüyor dikkat edin. İlk olarak gulyabanileri öldürün 4 tane kesince ana bossa vurun. Ben ortalama 2dk da bitiriyorum. Bütün tasarımları attı. Önemli olan çarklardan hasar almamak hasar alırsanız yapamazsınız tamirle olmaz.

Son düzenlenen: 24 Ekim 2025
    ***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  19. GROSVATER

GROSVATER User

Önceden kum basıp tamir olabiliyorduk şimdi yok gemi Tamir olana kadar batıyor neden oyunu devamlı zorlastirma peşine gidiliyor

20. uslanmaz

uslanmaz User

Boş bir etkinlik umarım gerekli güncellemeler gelir yine orikalkum vermiyor npc ler şu orikalkum meselesini bir çözemediler.